من از صب که پریود شدم اعصابم خرابه امروز ده بار زنگ زدم و با عشقم دعوا راه انداختم همش مطمعنم دلخور شده فقد بگین کی و چجوری بعدا از دلش ذر بیارم ناگفته نمونه که اونم حرفا خودش به شوخی زد بهم ولی گفت دیگه اصلا پی گیرش بشم یا نه چیکار کنم؟
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بعدا از دلش در بیار اما رو خودت کار کن نمیشه که هر چی بخوای بگی تو این دوران چون هومونات بهم ریختع،توی همه روابطتت،و بعد بخوای با عذر خواهی رفعش کنی
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
بهش شب یه پیام عذر خواهی کوتاه بفرست که الان بهم ریختم و میدونم حرفا خدبی نزدم البته تو هم بی جواب نزاشتی منو 😂 به شوخی بگو اینو و بعد هم بگو دوسش داری و این صبتاو...
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده