2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 39 پست
بهش شب یه پیام عذر خواهی کوتاه بفرست که الان بهم ریختم و میدونم حرفا خدبی نزدم البته تو هم بی جواب ن ...

شب زود نیست ؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسه روز دیگه 

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ببین تو رابطه عشق و علاقه سردی اصلا وجود نداره یعنی چی نری سراغش واااا☹️ اشکال ندارع پریود بودی از ...

اره دورت بگردم من 

مطمعن باش میدونه پریودی و به خاطر اینه😂😂جدی نمیگیرتتت

اره جدی که نگرفت واسه اولین بار ولی میترسم ازم سرد شه 

تو چرا اینطوری هستی؟!!!

چجوری 🙄

🦋 @zananravan

عشقی عشق 

حالا چیکارر کنم عزیزم 😔😔

من همون اول زندگی به شوهرم گفتم 

هر زمان پریود شدم با یه وحشی طرف میشی بنابراین بدون من خودم نیستم من کلا پریود میشم اخلاقم سگ اندر سگ میشه 

دیگه همین شد 

تا حالا م همیشه درکم کرده ...

من خیلی گند اخلاق میشم خیلی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

دعا میکنی عشقت بیاد آشتی کنه میاد اشتی میکنه خودت فراریش میدی!

خب خودمم موندم تورو خدا کمکم کنین 

من همون اول زندگی به شوهرم گفتم  هر زمان پریود شدم با یه وحشی طرف میشی بنابراین بدون من خودم ن ...

عزیزم الهی خوشبخت ترین شی 

عزیزم الهی خوشبخت ترین شی 

فدا محبتت 

ولی من منظورم تجربه م بود 

که همون اول زندگی بگو همچین اخلاقی داری متوجه بشه درکت کنه عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1