2821
2789
عنوان

برای پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4642 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدرها سکوت می کنند نمی توانند وقتی ناراحت هستند گریه کنند و بهانه بگیرند آنها نمی توانند به تو بگویند من رو بغل کن تا آروم بشم نمی توانند بگویند دلشان می خواهد در آغوش تو گریه کنند ممکن است خیلی تو را دوست داشته باشند اما نمی توانند صداشون رو مثل دختر بچه ها کنند و جیغ بزنند و بگویند عاشقتم او همه ی اینها را قورت می دهد که بگوید یک پدر است یک آدم محکم که می تواند تکیه گاهت باشد اما شما به قوی بودنش نگاه نکنید توی قلبش یک بچه زندگی میکند !!
امشب 11فروردین بهترین روز عمرمه
کاش آن شب را نمی آمد سحر کاش گم در راه پیک بد خبر ای عجب کان شب سحر اما به ما تیره روزی آمد و شام دگر دیده پر خون از غم هجران و او با لب خندان چه آسان بر سفر ای دریغ از مهربانی های او دست پر مهر آن کلام پرشکر غصه ها پنهان به دل بودش ولی شاد و خرم چهره اش بر رهگذر در ارزان زان ما بود ای دریغ گنج پنهان شد به خاک و بی ثمر تا پدر رفت آن سحر از پیش رو بی نشان را خاک تیره شد به سر
در نوبتی دوباره دلت را مرور کن ، از غم به هر بهانه ممکن عبور کن گیریم تمام راه تو مسدود شد بگرد، یک آسمان تازه و یک جاده جور کن
بابایی جونم دیگه نمیدونم با وا‍ژه ی به نام بابا چه کنم دیگه چطور زبانم خواهید چرخید ک صدایت نزنم. اونوقتی ک صدات می زدم باباجون و تو چه مهربانانه میگفتی جانم بابا جان. این روزها جات خیلی همه جای خونه خالیه دلم برای گرمای دستانت تنگ شده بابا بی تو مثل یه پرنده آشیون گم کرده شدم.
در نوبتی دوباره دلت را مرور کن ، از غم به هر بهانه ممکن عبور کن گیریم تمام راه تو مسدود شد بگرد، یک آسمان تازه و یک جاده جور کن
خدا بابای شما رو هم رحمت کنه. وقتی میرن ادم میفهمه چه نعمتی رو از دست داده. دلم میخاد یه بار دیگه صداش فقط تو گوشم بپیچه
اگر چه هر غمی دشوار از بهر بشر باشد غم مرگ پدر از هر غمی دشوارتر باشد نمی داند کسی اندازه درد یتیمی را مگر آنکس که از درد یتیمی با خبر باشد
راحت نوشتیم بابا نان داد بی آنکه بدانیم بابا برای نان همه جوانیش را داد.برای شادی روح همه باباهای دنیا که دیگه هیچوقت صورت ماهشان را نمی بینیم یه دسته گل به زیبائی سوره حمد بفرستید.ممنون میشم دوستان برای شادی روح پدرم یه صلوات هم شده بفرستین.خیییییییییلی دلتنگشم
سلام دوستان همدردم این تاپیک و گسترش بدیم تا گاهی دور هم باشیم چون همدرد های بهتر همو درک میکنن.من هم پدرمو حدود هفت سال پیش تو یک روز بهاری از دست دادم دردناکترین لحظه عمرم زمانی بود که پیشونی سردش و بوسیدم و زار زدم اما چشماشو باز نکرد و نگام نکرد جلوی چشمام گذاشتنش تو قبر و خروار خروار خاک ریختن روش و هیچکاری نتونستم بکنم وای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااخیلی سخته خیلی خیلی
راحت نوشتیم بابا نان داد بی آنکه بدانیم بابا برای نان همه جوانیش را داد.برای شادی روح همه باباهای دنیا که دیگه هیچوقت صورت ماهشان را نمی بینیم یه دسته گل به زیبائی سوره حمد بفرستید.ممنون میشم دوستان برای شادی روح پدرم یه صلوات هم شده بفرستین.خیییییییییلی دلتنگشم
بشنو ای دوست که از مرگ حذر نیست که نیست غیر تسلیم و رضا چاره دگر نیست که نیست مرگ یاران همه سخت است عزیزان اما ماتمی سخت تر از مرگ پدر نیست که نیست
بانو جان اولین تجربیات بعد نبود پدر سخته اولین عید اولین روز پدر اولین تابستون اولین پائیز و .......اما هیچوقت داغ نبود پدر تازگیشو از دست نمیده همیشه تازه است یه زخمی که تا زنده ای همراته.من هنوز بعد هفت سال برام تازه است بخصوص وقتی سر سفره عقد پدرم نبود تا ازش برای بله گفتن اجازه بگیرم بخصوص وقتی شب عروسی پدرم نبود تا دستمو تو دست شوهرم بذاره بخصوص وقتی بچه دار شدم پدرم نبود تا لذت پدربزرگ شدن را بچشد بخصوص وقتی میرم پارک و میبینم بچه ها با پدربزرگهاشو میان بخصوص وقتی میبینم پدرم نیست تا خوشبختی فرزندانش را ببیند.وای چقدر دلم میخواد حرف بزنم.