2821
2789
عنوان

برای پدرم

4642 بازدید | 64 پست
( نمیدونم چند نفر غم از دست دادن پدر رو تجربه کردن اما به نظر من سخت ترین تجربه دنیاست امیدوارم سایه پدر همیشه بالای سر دوستانمون باشه و قدر لحظه های با اون بودن رو بدونن.) آپلود عکس
امشب 11فروردین بهترین روز عمرمه
پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــدر تشنه ات که می شوم سر می کشم دلتنگی ات را بغض بالا می آورم..........! از فراقت میسوزم آتش میگیرم خواب ندارم تو را میخواهم و چشمانم تو را میبیند ولی نمیبیند میدانم هستی ولی نمیدانم چرا نیستی !!! نگرانم نباش عادت میکنم بعد مرگ عادت میکنم به ندیدنت چون در کنارت می آیم و ... آپلود عکس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شعر ترکی برای پدر منیم آتام سفره لى بیر کیشییدى ائل الیندن توتماق اوْنون ایشییدى گؤزللرین آخره قالمیشییدى اوْننان سوْرا دؤنرگه لر دؤنوْبلر محبّتین چیراخلارى سؤنوْبلر ترجمه فارسی: آن سفره هاى باز پدر یاد کردنى است آن یاریش به ایل من انشا کردنى است روحش به یاد نیکى او شاد کردنى است وارونه گشت بعدِ پدر کار روزگار خاموش شد چراغ محبت در این دیار آپلود عکس
پدر همون کسی هست که لرزش دستش دیگه چیزی از چای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن و تو انگار به کوه تکیه داری …
من تیر ماه امسال که گذشت 3 سال میشه که پدره عزیزمو از دست دادم....به عدد 3 سال هست ولی انگار همین 30 دقیقه پیش بود داغ لحظه های سخت بیمارستان و نبودش.....هنوز روی دلمه ....هررررررررررررر روز براش فاتحه و صلوات میدم..... از وقتی پدرم رفت خنده و شادی هم از خونه مامانم رفت
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
شور عشقت هست در قلبم ای پدر گرمی لبخندهایت هست در ذهنم ای پدر مهربانی هایت همواره در من جاری است ساز آوای صدایت هم همیشه با من است از تو از عشق تو لبریز هستم ای پدر من برای دیدنت با سر دوانم ای پدر زندگی یعنی پرواز در آغوش تو مرگ یعنی من بدون عطر تو آپلود عکس
دیدن کفشهای فرسوده در قدم زدنهای خسته، غمگین ترین تصویر دنیا است مخصوصا اگر آن کفشها که می بینی پای مردی باشد که پدرت است
تو در کدامین سوی امروز ایستاده ای ؟؟؟ مگر نرفته ای؟؟؟ پس چرا هجوم نام امروز دارد مرا می کشد؟؟؟ پس چرا گل های آن گل فروشی مرا می خوانند؟؟؟ می خواهند دسته شوند در دستان من و آرام بگیرند روی مزارت... در آن غربت غریبانه ات... گل ها را می آورم ، شمع را هم بخاطر می سپارم تا این سکوت یخی مرا نشکند! تو چه می کنی؟ چگونه پاسخ می گویی تمنای دلم را؟ من تا کی باید در انتظار لحظه ای نگاه تو بشکنم؟ نگاهت را هم دریغ می کنی؟ مگر نگفته اند که اهل بهشت بخشنده اند؟ پس چرا نگاهت را به من نمی بخشی تا نور چشمان کم سوی غبار گرفته ی زمانه باشد؟ تک تک این کلمات گلویم را میفشارد و اشک چشمانم سرازیر میشود طاقت ندارم بگویم روزت مبارک وقتی زیر این سنگ خاموش خوابیده ای دلم ارام نمیگیرد این روز ها بیشتر از همیشه دلم بهانه ات را میگیرد چگونه بگویم روزت مبارک وقتی حسرت یکبار دیگر بوسیدنت را دارم
2823
2791
2779
2792