2777
2789
عنوان

برای پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4644 بازدید | 64 پست
پدر من خرداد 93 فوت کرده وای بچه ها روز پدر زنده بود من روز پدر سال بعد میمیرم من نمیتونم ببینم روز پدر بیاد و بابای من نباشه وای خدایا
امشب 11فروردین بهترین روز عمرمه
خرداد امسال پدر مادرمو بر اثر سرطان از دست دادیم .... مادر پیر شد وقتی پدرش از دنیا رفت
پــــَــدیــــدِه مــــَـــنــَـــم . . . گـــــورِ بــــایـــای شــــانـــدیــــز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز طعـــم بی "پ د ر ی" را می چشم هنوز هم اشک در چشمان کودکانه ام حلقه می زند وقتی نام "پ د ر" را می شنوم هنوز هم حسرت آغوش تو را دارم ... همین بس که می دانم تمام داشته هایم را می دهم تا یک دم دیگر دست محبتـــت را بر سرم بکشی می خواهم دوباره صدایت کنم، و با همان دستان پر از صداقت کودکی بگویم « بابا! روزت مبارک...» و بسوزم از عشق پدرانه ات. و رها شوم از هجوم غربت این سنگ خاموش!
چرا وقتی دیگه نیست واسش جمله مینویسین؟؟؟؟ آی بچه ها با شماهام.... وقتی هست بهش بگین.... نه یک جمله .... هزار هزار تا جمله دوستت دارم بهش بگین بجای هزار هزار تا بابایی که دیگه نیستن که بشنون.... دریافت کد این آهنگ
پدر همون کسی هست که لرزش دستش دیگه چیزی از چای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن و تو انگار به کوه تکیه داری … خدایا دلم براش تنگ شده...
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
به سلامتیه اون پدری که با لباس خاکی و کثیف میره سرکار برای سیر کردن شکم بچه اش . اما بچه اش خجالت میکشه به دوستش بگه این بابامه
بانو جان خدا پدرتو بیامرزه من یه بار خوابشو دیدم حالم خیلی بد بود مامان بزرگم بیدارم کرد دیدم صورتم خیسه واقعا گریه کرده بودم حتی تصورشم عذابم میده خدا بهتون صبر بده من هروقت امضاتو میبینم واسه بابات فاتحه میخونم .
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
بابای من سرطان مری گرفت در عرض 3ماه بعد تشخیص فوت کرد متاستاز داده بود به ریه خون بالا آورد خودم بردمش بیمارستات با اورژانس همین که رسیدیم دکتر گفت تا شب زنده نمیمونه بدترین صحنه عمرم همون لحظه بود من تنها بودم بعدش بقیه اومدن ومن باید بهشون میگفتم زنگ زدم خونه خاله بهشون گفتم خونه بابارو مرتب کنین فردا مراسم داریم وای خدا این دردو نصیب هیچکس نکن
وای بانو من اشکم در اومد من اصلا نمیتونم تصور کنم نبودن پدر و مادرمو ............ وای خدا اول منو ببر
پــــَــدیــــدِه مــــَـــنــَـــم . . . گـــــورِ بــــایـــای شــــانـــدیــــز