2777
2789
عنوان

لیدی گودیوا

88 بازدید | 11 پست

نجیب‌ترین بانوی عریان

حدود هزارسال پیش لیدی گودایوا همسر یکی از بزرگان انگلیس در اعتراض به افزایش بی‌رویه مالیات برای مردم شهر خود هر روز به سراغ همسرش می‌رفت و عاجزانه تقاضا می‌کرد که مالیات‌ها کاهش پیدا کند.

همسر او که سیاست و تصمیم‌های سیاسی خود را بر خواسته‌ی همسر خود ترجیح می‌داد به همسرش گفت: اگر یک روز برهنه سوار اسب شوی و تمام شهر را از سمتی به سمت دیگر بروی مالیات‌ها را کاهش خواهم داد.

گودایوا اسبش را زین کرد، لباس‌هایش را بر زمین ریخت.

در شهر گفتند گودایوا در حمایت از مردم، برهنه در میان شهر می‌گردد.

تمام مردم مغازه‌ها را بستند و به خانه رفتند. پرده‌ها را کشیدند و با چشمانی اشکبار منتظر شدند این گردش شوم به پایان برسد.

گودایوا باعث شد مالیات‌ها کاهش یابند.

اکنون مجسمه او در کاونتری است.

اسطوره‌ها به تنهایی خلق نمی‌شوند بلکه در بستری از فهم و شعور و حمایت اجتماعی شکل می‌گیرند.

نمی‌دانم اگر گودایوا در این نقطه از تاریخ و جغرافیا به این بازی تلخ وادار می‌شد آیا پنجره‌ها بسته می‌شد یا تصاویری از طریق شبکه‌های اجتماعی و موبایل‌ها از دست به دست دیگر می‌گشت؟!

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه مردم اون زمان چشماشون رو بستن و نگاه نکردن،  اون وقت این مجسمه ای که گفتی وسط یه میدونه ...

خب مجسمه حاصل تجسم مجسمه سازه، نه که خود اون شخص باشه

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

سلام خوبی گلم 

تاپیک بغلی کامنتت خوندم میخاستم جواب بدم دیدم خواهر زاده شوهرم آنلاین هست کامنتا میخونه ترجیح دادم بیام اینجا بهت بگم

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
سلام خوبی گلم  تاپیک بغلی کامنتت خوندم میخاستم جواب بدم دیدم خواهر زاده شوهرم آنلاین هست کامنت ...

در مورد طلای گمشده و غیب جاری ت میخاستم بگم اگه دوست داشتی یکی بهت معرفی کنم کمک ازش بگیر کاربر نی نی سایت هس

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
در مورد طلای گمشده و غیب جاری ت میخاستم بگم اگه دوست داشتی یکی بهت معرفی کنم کمک ازش بگیر کاربر نی ن ...

مشاور هستن؟

مشاور هستن؟

من توی امضاش خوندم مشاور طب سنتی ولی گفته بود برای فضولی جاری و خواهر شوهر اینا 

مشاور هستن؟

nilanill کاربریش هس

من توی امضاش خوندم مشاور طب سنتی ولی گفته بود برای فضولی جاری و خواهر شوهر اینا 

ممنون گلم 

ممنون گلم 

خواهش گلم