2777
2789
عنوان

از کار خونه بدتون نمیاد

308 بازدید | 36 پست

خسته ام بخدا

هرروز تمیز و جارو میکنم

باز کثیفه تمومی نداره

امروز هم کلی تمیز کاری و جارو بشور بساب دارم

خواهر شوهرا هم میاد باید تمیز باشم

چکار کنم

زورم میاد کار کنم 🤕🤕

معجزه شکر گزاری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق کار خونه ام،ینی لذت میبرم از تمیزی ومرتب بودن،کار کردن تو خونه خیلی روحیه مو خوب میکنه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

کار تکراری و هر روزه زجر اوره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نه من عاشق کار خونم به خصوص آشپزی

کلا تمیز بودنو دوست دارم

البته من تو خونه جا انداختم کارهای خونه باید تقسیم شه

شام و ظرفاش و شستن حیاط و پارکینگ با شوهرمه

پهن کردن لباس ها و جمع کردنشون .جمع کردن میز غذای ناهار با پسرمه

بقیش با من 😊

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

منم دائم تمیزکاری داری

حتی میخوام برم تا دستشویی سر راهم هر چی باشه مرتب میکنه

دائم کفش جمع میکنم دائم جارو میزنم دائم لباس جمع میکنم

دائم از جاهای مختلف لیوان جمع میکنم

اینجوری نیس یه کاری رو یکبار انجام بدم تموم

برای همین همیشه خونم تمیزه

حاضرم هر روز شیفت باشم ولی کار خونه انجام ندم...یه چرخه عبث که هی تکرار میشه و پیشرفتی هم نداره

چرخه عبث نیست! هم به حد معقولش ضروریه و هم ارزشمند.

منتهی نباید تمام بار کارهای خانه بر دوش یک نفر باشه و بدون وقفه فرد در حال کار خانه باشه و بقیه افراد شبیه مسافر هتل در خانه باشند!

افراد دیگر خونه هم باید کمک کنند و مثلاً یک روز در هفته هم استراحت داده بشه به فرد حالا به هر شکلی که مقدوره.

من عاشق کار خونه ام،ینی لذت میبرم از تمیزی ومرتب بودن،کار کردن تو خونه خیلی روحیه مو خوب میکنه

آره بعد که تمیز شد خیلی

کیف میکنی

ولی لعنتی دو

روز بیشتر دوام نمیاره همون وضعیته

معجزه شکر گزاری...