2821
2789
عنوان

بارداری

206 بازدید | 36 پست

بچه ها من آخرین پریم ۶ بهمن بوده حساب کردم میشه ۶ هفته و ۴ روزم پریروز رفتم سونو بدون اینکه چیزی ازم بپرسه بعد سونو گفت ۶ هفته و دو روزته گفت ضربان قلب هم داره و کلا خداروشکر نرماله بعد من از دیروز لکه بینی دارم دیگه شبش خیلی زیاد شد که رگه های خونیم تو ادرارم اضافه شد رفتم درمانگاه اونجا گفتن برید بیمارستان کمالی کرج واسه زنانه خلاصه رفتیم سونوانجام داد گفت پنج هفتته و قلب تشکیل نشده😰🥺 و هفته ی بعد سونو مجدد انجام بده بعد جوابشو آوردم به دکترش نشون بدم اصلا نزاشت حرف بزنم و مشکلم و بگم سریع یه شیاف نوشت منم پرسیدم ضرر نداره گفت قلب تشکیل نشده معلومم نیست تا هفته ی دیگه تشکیل بشه یا حاملگی پوچ باشه استفاده کن یا می مونه یا سقط میشه دیگه کثافت اعصابمو ریخت بهم انگار نه انگار آدم ناراحت میشه. منم ترسیدم شیاف رو نگرفتم الان موندم چیکار کنم حرف سونو اولی و باور کنم یا دومی جفتشونم نوشته نرماله ولی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیافتو تستفاده کن هفته بعد سونو برو انشالله پوچ نیس

شوهرم نزاشت بگیرم گفت دستی دستی خودم بچمو بندازم غلط کرده گفته یا می مونه یا سقط میشه خودمم ترسیدم بخاطر همین اصلا نگرفتم 

عزیزم من سه شنبه شب سه بار خونریزی کردم چهارشنبه رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده ضربانم داره هفتهقبل که سونوبودم گفت پنج هفته این هفته گف هفت هفته بعضی وقتا اشتباه میشه یعنی توی یه هفته دوهفته رشد کرده؟؟؟نه ولی سونوی اولی اشتباه کرده منم اخرین پریم26دی بود بروپیش یه متخصص خوب

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
شوهرم نزاشت بگیرم گفت دستی دستی خودم بچمو بندازم غلط کرده گفته یا می مونه یا سقط میشه خودمم ترسیدم ب ...

نه حیلی ها شیاف میزنند تا سه ماه و بچه سالم می مونه  اگه پوچ باشه هم قلب تشکیل نمیشه و سیاف رو قطع میکنی سقط میشه

چرا شیاف نگرفتی ؟ اشتباه کردی. اگه خون ریزی داری برو بگیر 

خونریزی ندارم لکه های قهوه ای و خرده ریزهای قرمز بود دیشب بعد شد رگه های خونی الان رفتم دستشویی همون رگه هام کم شده بود

شوهرم نزاشت بگیرم گفت دستی دستی خودم بچمو بندازم غلط کرده گفته یا می مونه یا سقط میشه خودمم ترسیدم ب ...

شیاف باعث میشه لکه بینیت کم شه و جاش محکم شه مم استفاده میکنم نگران نباش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
خونریزی ندارم لکه های قهوه ای و خرده ریزهای قرمز بود دیشب بعد شد رگه های خونی الان رفتم دستشویی همون ...

شیافوبگیر استفاده کن حتما خیلی موثره 

عزیزم من سه شنبه شب سه بار خونریزی کردم چهارشنبه رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده ضربانم داره هفتهقبل که ...

شوهرم هی میگه هیچی نیست یه هفته صبر کن اینقدر استرس به خودت میدی باعث لکه بینی میشه میگه الکی نریم دکتر بزار هفته ی دیگه. منم در جستجوی یه دکتر خوبم فلا دکتر ندارم که زیر نظرش باشم الان سردرگمم 

شیاف باعث میشه لکه بینیت کم شه و جاش محکم شه مم استفاده میکنم نگران نباش

اگه بگیرم خدایی نکرده چیزی بشه شوهرم دیگه ول نمیکنه میگه شیاف باعثش شد و تو کردی میدونم دیگه