بچه ها من آخرین پریم ۶ بهمن بوده حساب کردم میشه ۶ هفته و ۴ روزم پریروز رفتم سونو بدون اینکه چیزی ازم بپرسه بعد سونو گفت ۶ هفته و دو روزته گفت ضربان قلب هم داره و کلا خداروشکر نرماله بعد من از دیروز لکه بینی دارم دیگه شبش خیلی زیاد شد که رگه های خونیم تو ادرارم اضافه شد رفتم درمانگاه اونجا گفتن برید بیمارستان کمالی کرج واسه زنانه خلاصه رفتیم سونوانجام داد گفت پنج هفتته و قلب تشکیل نشده😰🥺 و هفته ی بعد سونو مجدد انجام بده بعد جوابشو آوردم به دکترش نشون بدم اصلا نزاشت حرف بزنم و مشکلم و بگم سریع یه شیاف نوشت منم پرسیدم ضرر نداره گفت قلب تشکیل نشده معلومم نیست تا هفته ی دیگه تشکیل بشه یا حاملگی پوچ باشه استفاده کن یا می مونه یا سقط میشه دیگه کثافت اعصابمو ریخت بهم انگار نه انگار آدم ناراحت میشه. منم ترسیدم شیاف رو نگرفتم الان موندم چیکار کنم حرف سونو اولی و باور کنم یا دومی جفتشونم نوشته نرماله ولی...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرپا زیاد نمون شیاف رو میشه ۲۴ساعت یک بار یا حتی ۱۲ساعت یه بارم بزاری
قبلش برو سرویس که بعدش دستشوییت نگیره و نیم ساعت بعدش دراز بکش
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
واژینال ضرر نداره؟ الان من چجوری استفاده کنم مقعدی یا واژینال؟
حتما استفاده کن به منم اول گفتن بچه ۶ هفته و ۴ روزشه ضربان قلب داره .بعد گفتن بچه ضربان نداره .بعد رفتم ببمارستان گفتن بچه دیده نمیشه کیسه و زده هستش ولی شیاف میزدم که اونم نموند برام سقط شد تو حتما بگیر شیافو استفاده کن انشاءالله که سالمه بچت
واژینال ضرر نداره؟ الان من چجوری استفاده کنم مقعدی یا واژینال؟
عزیزم گفتم که فرقی نداره مقعدی ممکنه یبوست بیاره برات من واژینال میزارم بخاطرش
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤