2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 36 پست
شوهرم هی میگه هیچی نیست یه هفته صبر کن اینقدر استرس به خودت میدی باعث لکه بینی میشه میگه الکی نریم د ...

شوهرت از کی دکتری گرفته توشیافواستفاده کن بعد یه متخصص خوب پیداکن بروپیشش حتما مال من قشنگ خونریزی بود سه چهارتا نواربهداشتی استفاده کردم شیافابهترم کرد توی گوگل سرچ کن شیاف پروژسترون به شوهرت نشون بده ببینه که براسقط. نیست خودشم وازینال استفاده نکن دکتربهم گفت فقط معقدی

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرت از کی دکتری گرفته توشیافواستفاده کن بعد یه متخصص خوب پیداکن بروپیشش حتما مال من قشنگ خونریزی ب ...

این اصلا هیچی نگفت که چجوری استفاده کنم اصلا خیلی بی اعصاب بود تو دلمم خالی کرد با طرز حرف زدنش

این اصلا هیچی نگفت که چجوری استفاده کنم اصلا خیلی بی اعصاب بود تو دلمم خالی کرد با طرز حرف زدنش

https://uupload.ir/files/yxbf_1615542216303-1880709134.jpg

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

سر جون بچه ات معامله نکن اگه همین شیافونزنی زبونم لال چیزی بشه شوهرت جوابگوهستش اخه ؟؟؟

دوستان شياف سكلوژست مگه بچه رو سقط ميكنه من دل درد و كمي لكه بيني داشتم بهم شياف داد 

نه جاشومحکم میکنه وجلوخونریزی رومیگیره

کی گفته شیاف باعث سقطه اگ استفاده نکنی سقط میشه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
شوهرم هی میگه هیچی نیست یه هفته صبر کن اینقدر استرس به خودت میدی باعث لکه بینی میشه میگه الکی نریم د ...

عزیزم شیاف رو منم تو بارداری زیاد استفاده کردم اتفاقا از سقط جلوگیری میکنه، حتما بگیر و مقعدی استفاده کن و استراحت کن تا لکه بینی قطع بشه، شاید سونوی اولی دستگاه دقیق تر بوده قلب رو دیدن ولی جای دوم که رفتی نتونسته قلب رو ببینه چون هفته ت پایینه

استرس نگیر و استراحت کن فقط 

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من دوتا بارداری پوچ داشتم یعنی اصلا ضربان قلب تا ۸هفته هم تشکیل نشد و سقط شد.اما واسه شما پوچ نیست و ضربان داشته و شیاف وطبق دستور استفاده کن و استراحت مطلق داشته باش.هردکتری بری بهت شیاف میده.من ک کلی امپولم زدم ولی دیگه بارداریم پوچ بود .

راسی رابطه جنسی نداشتی؟خیلی تاثیرداره تو سقط

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
اگه بگیرم خدایی نکرده چیزی بشه شوهرم دیگه ول نمیکنه میگه شیاف باعثش شد و تو کردی میدونم دیگه 

واااا شوهرت مگه دکتره عزیزم

من از اول بارداری تا الان که ۷ماهمه دارم استفاده میکنم

شیاف باعث میشه جای بچه سفت بشه نکه سقط کنه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
عزیزم شیاف رو منم تو بارداری زیاد استفاده کردم اتفاقا از سقط جلوگیری میکنه، حتما بگیر و مقعدی استفاد ...

به من دكتر گفت واژينالي يدونه بزار

اگه مقعد ميزاري دوتا منم نميتونم دوتا بزارم اذيت ميشم 

عزیزم شیاف رو منم تو بارداری زیاد استفاده کردم اتفاقا از سقط جلوگیری میکنه، حتما بگیر و مقعدی استفاد ...

یعنی به نظرت قلب تشکیل شده؟ حتما باید مقعدی باشه به من چیزی نگفت اگه واژینال باشه ضرر داره؟