2821
2789
عنوان

طرح پرستاری🏨

15982 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه از اونجایی که دیروز به یه نفر قول دادم واستون امروز راجب طرح پرستاری صحبت کنم میخوام به قولم عمل کنم ... اول براتون یه توضیحی میدم راجبشو بعدم راجب معافیت صحبت میکنم .... سوالاتتون رو هم میتونید بپرسید عزیزان♥️

لِذَت بَخشْ تَرين اِنتِخاب زِندِگيمْ توُییٖ همسرجان...♡ 

طرح پرستاری

همانطور که میدونید پرستاری یک طرح داره این طرح ۲۴ ماه یا همان ۲ سال هست . شما این طرح رو باید برید مگر اینکه معاف بشید (شرایط معافیت هم براتون میزارم)

اما میتونید این طرح رو اگر شرایط معافیت ندارید عقب بندازید اما در صورت تحصیل !

یعنی بلافاصله بعد فارغ تحصیلی برید کارشناسی بخونید همچنین میتونید هم طرح برید هم کارشناسی ارشد بخونید اینکار غیر قانونیه اما بهتون گیر نمیدند و کاری به کارتون ندارند و اجازه بهتون میدند !

(شرایط معافیت هم واستون میذارم)

سوالات خودتون رو بپرسید🌱

شرایط معافیت در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی کشور :

همسر و فرزندان شهدا و مفقودین

آزادگان و همسر و فرزندانشان

یکی از خواهران و برادران شهید

تک فرزند خانواده

جانبازان بالای 25 درصد ، فرزند جانباز بالای 50 درصد ، همسر جانباز بالای 70 درصد

مادری که حضانت فرزندش را بر عهده دارد

معافیت طبق ماده 3 قانون ( بر اساس نظام وظیفه آقایان )

فارغ التحصیلان بالای 45 سال رشته های اجباری

منتظر نظرات شما عزیزان هستم ♥️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معافیت های در اختیار وزارت بهداشت :

افرادی که دارای گواهی معافیت از مقطع قبلی خود هستند

داشتن 6 ماه خدمت داوطلبانه در جبهه

وجود بیماری های حاد در صورت موافقت شورای عالی پزشکی

بانوان متأهل که فارغ التحصیل قبل از اول آذر 1380 هستند

مشمولان سطح اول آیین نامه عملکرد استثنایی و استعداد درخشان

انجام خدمات قانونی در مقطع قبلی

فارغ التحصیلان مازاد بر نیاز کارشناسی ارشد و بالاتر

انجام خدمات مربوط به طرح پزشکی و پیراپزشکی

فارغ التحصیلان خارج از کشور که شهریه دوره های تکمیلی در داخل کشور را پرداخت کرده باشند

اینم از شرایط معافیت 

سوالی دارید بپرسید پاسخگو ام🌱

شرایط معافیت در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی کشور : همسر و فرزندان شهدا و مفقودین   ...

عزیزم اون تک فرزند خونواده هم واقعا میشه؟یعتی تک فرزند باشی میشه طرح نری؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

شنیدم اگر کسی دانشگاه دولتی فارغ التحصیل باشه و سهمیه کنکورش منطقه2 باشه فقط اجازه داره تو منطقه2و3 طرح بره اما فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد میتونن در هر سه منطقه طرح برن

عزیزم اون تک فرزند خونواده هم واقعا میشه؟یعتی تک فرزند باشی میشه طرح نری؟

بله عزیزم میتونی با این مزیت که تک فرزندی مراحل پیگیری رو طی کنی و معاف شی از طرح پرستاری ت

شنیدم اگر کسی دانشگاه دولتی فارغ التحصیل باشه و سهمیه کنکورش منطقه2 باشه فقط اجازه داره تو منطقه2و3 ...

من چنین چیزی نشنیدم بگید از چه منبعی شنیدید ؟ چون شایعات زیاده راجب معافیت و طرح پرستاری!!!

منبعی که این رو ذکر کرده بگید گلم

میتونید درباره انتخاب شهر و بیمارستان هم راهنمایی کنید

شنیدم بعضی ها بعد از پایان طرحشون هم ازشون میخوان توی همون بیمارستان به کارشون ادامه بدن

چطور انتخاب کنیم که برای ماهم همین اتفاق بیفته؟

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
میتونیم چندتا شهر رو انتخاب کنیم؟ بیمارستان رو خودمون انتخاب میکنیم؟

واستون تعیین میشه معمولا توی همون منطقه ای که درس خوندید تعیین میکنند  و میشه اونجا بگذرونید . 

میتونید درباره انتخاب شهر و بیمارستان هم راهنمایی کنید شنیدم بعضی ها بعد از پایان طرحشون هم ازشون م ...

ببینید بعد از پایان طرح اگه بخواید تو همون بیمارستان کار کنید معمولاخود بیمارستان شما رو جذب میکنه و شما دیگه بایدبا بیمارستان صحبت کنید  برای اینکه بعد پایان طرح همونجا کار کنید!

شنیدم اگر کسی دانشگاه دولتی فارغ التحصیل باشه و سهمیه کنکورش منطقه2 باشه فقط اجازه داره تو منطقه2و3 ...

معلمولا اگر منطقه دو باشه همون منطقه دو طرح میره ! 

ممکنه بقیه متاطق هم بیافته ! اما این چیزیه که اکثرا همینطوره تو همون منطقه طرحشونم میافته

ببینید بعد از پایان طرح اگه بخواید تو همون بیمارستان کار کنید معمولاخود بیمارستان شما رو جذب میکنه و ...

همه بیمارستان ها که اینکار نمی‌کنند؟

منظورمه چه نوع بیمارستانی انتخاب کنیم احتمالش بیشتره

مثلا بیمارستان شهر کوچک یا بزرگ؟

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
همه بیمارستان ها که اینکار نمی‌کنند؟ منظورمه چه نوع بیمارستانی انتخاب کنیم احتمالش بیشتره مثلا بیم ...

هر دو بیمارستان میتونی چع تو شهر بزرگ چه کوچک انتخاب کنی و اونا حذبت کنن بعد طرح اما خب مناطق کوچک در واقع نیاز بیشتری دارن پس احتمالش بیشتره برا جذب کردنت !