2777
2789
عنوان

گال

| مشاهده متن کامل بحث + 61411 بازدید | 136 پست
به فاصله چند وقت دونه ها برگشت؟يعني وقتي گال رو درمان كردين چه مدت خوب بودين بعد متوجه دونه هاي جديد ...

دقيق يادم نيست فكر كنم يه هفته اينا،ولي خب علائم اين يكي يه مقدار با گال فرق ميكرد،مثلا گال خط كمربند،ساق پا و ساعد دستام رو خيلي درگير كرده بود ولي پسوريازيس بيشتر روي پاهام يعني قسمتي كه داخل كفش ميره قرمز ميشد و خارش داشت و پوسته پوسته ميشد يا شكاف كشاله ران خيلي ميخاريد ولي خط كمربند و ساق پا و ساعد كه سر گال خيلي درگير شده بود،كم پيش ميومد قرمز شه و يه فرق بزرگش هم اين بود كه دونه هاي گال خود به خود اصلا خوب نميشد و از بين نميرفت و حتي زيادتر هم ميشد ولي قرمزي هاي پسوريازيس خيلي وقت ها خود به خود محو ميشد و از بين ميرفت يا كمتر ميشد،اون دوستم هم اره خوب شد و حرفي درباره اينكه دوباره گرفته باشه نزد

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
به فاصله چند وقت دونه ها برگشت؟يعني وقتي گال رو درمان كردين چه مدت خوب بودين بعد متوجه دونه هاي جديد ...

الان برات درخواست دوستي ميفرستم،پيامش كه اومد اكسپت كن تا سايت اجازه بده واست پيام خصوصي بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گال بودن مطمئنم.نميگم اصلا خوب نشده.بعد از دوره ايورمكتين و كورتاميتون خيلي خيلي كمتر شد،همون جاي ...

سلام خوبین؟ ببخشید شما خوب شدین؟ من یه مدتیه مبتلا شدم حالم واقعا بده..خیلی میترسم

عزیزم من ۳ماهه درگیر گال هستم توروخدا شماره دکرت یا اسمش رو بگو دیگه خواب ندارم

بذار الان تو پيوي باهات صحبت ميكنم

بذار الان تو پيوي باهات صحبت ميكنم

سلام عزیزمم میشه آدرس دکترو بدی مادر من چندماه خارش داره قبل عید رفتیم دکتر گفت گال هممون پماد استفاده کردیم ولی هنوز مادرم خارش داره دونه زده بدنش می‌ترسه خیلی میشه آدرس دکتر و بدی بی زحمت 

دوز دوم ايورمكتين رو بزن و چند روز وايسا ببين بازم خارش داري يا نه،اگر تهران بودي ميفرستادم بري پيش ...

سلام

ممکنه شماره دکتری که پیشنهاد کردید رو لطفا اینجا بزارید؟

نه قابليت بزرگنمايي كه نداشت،يه ابزار دستي بود مثل يه چراغ قوه ولي بزرگتر كه فكر كنم نور ماوراي بنفش ...

عزیزم اگ میتونی منم ی راهنمایی بکن امروز فهمیدم دوهفتس گال دارم فک میکردم کهیره باردارم هستم شامپو لیندان داد بهم دکتر هرروز برم حموم بزنم ی دیقه روپوستم بمونه اب بکشم سوالم اینه الان بعضی قسمتا ک خاروندم زخم شدن ایراد نداره استفاده ازین شامپو؟

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
بیشتر ببینید