2777
2789
عنوان

گال

| مشاهده متن کامل بحث + 61140 بازدید | 136 پست
دوز دوم ايورمكتين رو بزن و چند روز وايسا ببين بازم خارش داري يا نه،اگر تهران بودي ميفرستادم بري پيش ...

سلام عزيزم خوبين؟من اونروز كه بهتون گفتم يعني سه شنبه بيست و پنجم دوز دوم ايورمكتين رو زدم. از اون روز تا الان قسمت گودي ارنجم زير بغلم و قسمت داخلي رانم يه سري دونه هاي ريز كوچولو ميزنه گاهي ميخاره گاهي نه،مثلا قسمت داخلي رانم ديشب خارش داشت يه خورده بيشتر از جاهاي ديگه،تا الان هم دست نگه داشتم هيچي نزدم.به نظرت الان چيكار كنم؟برم دكتر معاينه كنه يا اينكه خودم پرمترين بزنم دو سري و يه عده هم پيشنهاد موبر يا همون واجبي داده بودن اينو استفاده كنم؟😔😔😔خسسسسسته ام ديگه واقعا😭😭😭

سلام،ببينيد من بعد از اينكه خوب شده بودم ولي هنوز يه سري ضايعات داشتم كه فكر ميكردم گاله،براي تشخيص ...

اين دستگاهي كه ميگي مثل ليزر بوده و روي پوستت انداخته چجوري بود يعني باهاش ميتونست انگل گال رو تو بدن ببينه؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزيزم خوبين؟من اونروز كه بهتون گفتم يعني سه شنبه بيست و پنجم دوز دوم ايورمكتين رو زدم. از ...

سلام مرسي،عكس هاي پسوريازيس رو چك كردي؟شباهتي به دونه هاي بدنت نداشت؟اين دونه هايي كه ميگي،به اين صورته كه وقتي درمياد ثابت ميمونه و تا دارو نزني از بين نميره يا اينكه خود به خود خوب ميشه و دوباره يه جا ديگه درمياد؟
پرمترين يا ليندان رو اگه تا الان به صورت درست استفاده نكردي،يعني به اين صورت كه يكبار بزني و هفته بعد تكرارش كني،واسه اطمينان خاطر استفاده كن ولي اگه قبلا زدي و باز خوب نشده ديگه نزن چون استفاده زيادشون عوارض داره و اگه قرار بود نتيجه بگيري،همون بار نتيجه ميگرفتي،در مورد موبر هم هيچ دكتري به من پيشنهاد نكرد و تو سايت هاي پزشكي هم كه ميرفتم هيچ جا نديدم توصيه كرده باشن يا موثر بودنش تاييد شده باشه و بعيد ميدونم اثري داشته باشه،اگه مطمئن بودم بيماريت گاله ٢تا دكتر هستن كه واسه گال مقاوم به درمان ميتونستم بهت معرفي كنم،البته نميدونم الان ايران باشن يا نه،ولي من فكر ميكنم بيماريت گال نباشه چون اگه گال بود حداقل بعد از زدن ايورمكتين بايد خيلي كمتر ميشد نه اينكه بازم بمونه،من چندتا عكس گال برات ميذارم،ببين دونه هايي كه ميگي اين شكليه يا نه؟

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
اين دستگاهي كه ميگي مثل ليزر بوده و روي پوستت انداخته چجوري بود يعني باهاش ميتونست انگل گال رو تو بد ...

نه قابليت بزرگنمايي كه نداشت،يه ابزار دستي بود مثل يه چراغ قوه ولي بزرگتر كه فكر كنم نور ماوراي بنفش مينداخت رو پوست و با اون ضايعات رو چك ميكرد

سلام مرسي،عكس هاي پسوريازيس رو چك كردي؟شباهتي به دونه هاي بدنت نداشت؟اين دونه هايي كه ميگي،به اين صو ...

از گال بودن مطمئنم.نميگم اصلا خوب نشده.بعد از دوره ايورمكتين و كورتاميتون خيلي خيلي كمتر شد،همون جاي قبلي كشاله رانم و زير بغلم چند تا دونه ريز در اومده،خارش انچناني نداره.اون دو تا دكتري رو كه ميگين شماره تلفن و ادرسشو بگين لطفا.غير حضوري هم ويزيت ميكنن؟

اين دستگاهي كه ميگي مثل ليزر بوده و روي پوستت انداخته چجوري بود يعني باهاش ميتونست انگل گال رو تو بد ...

من هر كاري ميكنم فايل ها آپلود نميشن،لينكش رو ميذارم برو چك كن،چندتا عكس كه بري پايين عكس شكم يه مرد رو گذاشته با دونه هاي قرمز،اون دقيقا گاله

https://www.google.com/search?q=scabies&rlz=1CDGOYI_enIR655IR655&hl=en-GB&prmd=ivbxn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjbxsOt-K30AhVs8LsIHd7GDSMQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=375&bih=640&dpr=3

از گال بودن مطمئنم.نميگم اصلا خوب نشده.بعد از دوره ايورمكتين و كورتاميتون خيلي خيلي كمتر شد،همون جاي ...

اين چند روز كه دارو نزدي،دونه هايي كه دراومدن همينجوري ثابتن يا اينكه مثلا درميارن و فرداش خودشون از بين ميرن و بعدش دوبارهظاهر ميشن؟

من هر كاري ميكنم فايل ها آپلود نميشن،لينكش رو ميذارم برو چك كن،چندتا عكس كه بري پايين عكس شكم يه مرد ...

تو‌ این مدت پنج ماه که شما درگیر بودی به جز اون لیزره ازمایش پوستی دیگه ندادی؟هیچ دکتری واست ازمایش یا بیوپسی پوست انجام نداد؟

اين   چند   روز   كه   دارو   نزدي،دونه   هايي   كه ...

مثلا زیر بغلم اندازه یه بند انگشت که قبلا بثورات و دونه زباد داشت همون جا و اطرافش چند تا دونه فرمز میزنه گاهی که گرمم میشه ملتهب میشه ،دونهذها ثابت هست گاهی ملتهب و قرمزه کاهی نیست،تو گودی ارنح دستمم هم هی خارش میگیره وقتی میخارونم یکی دودتا دونه حدید بیرثن میاد،کشاله رانم هم در حد هفت هشتا دونه قرمز وابت هست و یه سری دونه سفید زیر پوستی که مثلا دیشب همین قسمت رانم یه کم خارش داشت تو خواب بیدار شدم و خاروندمشون یه کم بهتر شدن

مثلا زیر بغلم اندازه یه بند انگشت که قبلا بثورات و دونه زباد داشت همون جا و اطرافش چند تا دونه فرمز ...

عکسا رو دیدم شبیه دونه هایی هست که اوایل میزدم الان خییلی خیلی بهتر شده و شدتش به اون اندازه نیست

اين   چند   روز   كه   دارو   نزدي،دونه   هايي   كه ...

مثلا زیر بغلم اندازه یه بند انگشت که قبلا بثورات و دونه زباد داشت همون جا و اطرافش چند تا دونه فرمز میزنه گاهی که گرمم میشه ملتهب میشه ،دونهذها ثابت هست گاهی ملتهب و قرمزه کاهی نیست،تو گودی ارنح دستمم هم هی خارش میگیره وقتی میخارونم یکی دودتا دونه حدید بیرثن میاد،کشاله رانم هم در حد هفت هشتا دونه قرمز ثابت  هست و یه سری دونه سفید زیر پوستی که مثلا دیشب همین قسمت رانم یه کم خارش داشت تو خواب بیدار شدم و خاروندمشون یه کم بهتر شدن

تو‌ این مدت پنج ماه که شما درگیر بودی به جز اون لیزره ازمایش پوستی دیگه ندادی؟هیچ دکتری واست ازمایش ...

من اين بيماري رو از دوستم گرفتم،و چون اون قبلش گفته بود بهم كه گال داشته و درمان كرده و مدت كوتاهي بعدش علائم من شروع شد و دكتر هم كه رفتم و تاييد كرد كه گاله،ديگه نيازي به آزمايش نبود چون خودم ميدونستم از كجا گرفتم ولي اون بعد از چندبار استفاده از پماد خوب شد و چيزي كه يه مدت بعد از اون به وجود اومد ديگه گال نبود و من فكر ميكردم همون گاله كه دوباره برگشته و درمان نشده و چندين ماه همينجوري درگير بودم كه اخر پيش ٢تا متخصص رفتم و گفتن گال نيست كه باز باورم نشد و آخر رفتم پيش همين دكتره كه بهت گفتم و اينم كه كامل و با دقت معاينه كرد و گفت گال نيست ديگه خيالم راحت شد

مثلا زیر بغلم اندازه یه بند انگشت که قبلا بثورات و دونه زباد داشت همون جا و اطرافش چند تا دونه فرمز ...

با اون اوصاف پس احتمالش هست كه گال باشه چون دونه هاي گال تا درمان نشن خود به خود از بين نميرن و تو گرما هم فعال تر ميشن و خارش شبانه هم باز از نشونه هاي گاله،بذار من غروب برگردم شماره اين ٢تا دكتر رو پيدا ميكنم تو دايركت برات ميفرستم

من اين بيماري رو از دوستم گرفتم،و چون اون قبلش گفته بود بهم كه گال داشته و درمان كرده و مدت كوتاهي ب ...

به فاصله چند وقت دونه ها برگشت؟يعني وقتي گال رو درمان كردين چه مدت خوب بودين بعد متوجه دونه هاي جديد شدين؟اون دوستتون هم كامل درمان شد؟ديگه درگيرش نشد؟