2777
2789
عنوان

گال

| مشاهده متن کامل بحث + 60864 بازدید | 136 پست
من مبتلا كه شدم،درمان كردم خوب شد،بعد از اون بازم يه سري دونه هاي قرمز خارش دار ميزد بدنم كه فكر ميك ...

يه دوره لوسيونشو استفاده كردم هفت روز پيش و امروز بايد براي بار دوم بزنم.دونه هاي خارش داري كه زير بغل و كشاله رانم از همه بيشتر بود خوب شده ولي الان اين جاهاي جديد كه ميگم زده و خارش تقريبا تو كل بدنم دارم

يه دوره لوسيونشو استفاده كردم هفت روز پيش و امروز بايد براي بار دوم بزنم.دونه هاي خارش داري كه زير ب ...

اينكه حس ميكني يه چيزي رو بدنت راه ميره بخاطر اعصابه،منم همينجوري شده بودم شبا خواب نداشتم همش فكر ميكردم دارن رو بدنو صورتم راه ميرن
تو ناحيه تناسلي و قسمت بالاش يعني زير ناف هم اين ضايعات و خارش رو داري؟

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

يه دوره لوسيونشو استفاده كردم هفت روز پيش و امروز بايد براي بار دوم بزنم.دونه هاي خارش داري كه زير ب ...

كسي تو اطرافيانت هست كه ازت مبتلا شده باشه يا علائمي شبيه علائمت داشته باشه كه حدس بزني از اون گرفته باشي؟

كسي تو اطرافيانت هست كه ازت مبتلا شده باشه يا علائمي شبيه علائمت داشته باشه كه حدس بزني از اون ...

ناحیه تناسلی و کشاله ران و اطراف و ناف و شکم داشتم که با لیندان خوب شد،نه کسی نگرفته رفتیم شهرستان محبور شدم یه سری لباس که تازه خریدم رو نشسته بپوشم بعد اینجوری شدم

ناحیه تناسلی و کشاله ران و اطراف و ناف و شکم داشتم که با لیندان خوب شد،نه کسی نگرفته رفتیم شهرستان م ...

بعد از اینکه فهمیدم گال هست خودمو قرنطینه کرپم اتاقمو جدا کردم با هیچکس هم رفت و امد ندارم

۱۵ سال قبل خواهرم گال گرفته بود ساوه بودیم اون زمان از اونجا گرفت اومدیم شهر خودمون هر دکتری میرفتیم خوب نمیشد تا اینکه به پیشنهاد زنداییم یه دکتر خوب رفتیم دکتر مقداری از پوست دست خواهرم رو با تیغه برداشت و برد ازمایش درجا فهمید گاله ،براش دارو های خص نوشت مخصوصا یه نوع کرم نوشت که هیچ داروخونه ای نداره 

و حتما باید شرکت درست کنه اونو که زد هر روز کم کم خوب شد،اما حالت های خارش تا مدت طولانی روی دستهاش موند یعنی توهم میزد فکر می کزد خارش داره درحالی که نداشت بعدش اونم خوب شد حتما هم باید مراعات کنی لباس تنگ و جذب نپوشی مثل جوراب شلواری و تمام وسایل ها رو تمیز نگه داری من ازش نگرفتم اما خواهرم به تازه عروس و داماد داد اونم در حد معمولی بود نه شدید یه دکتر متخصص خیلی خوب برو یه دارو هست که هیچ داروخونه ای نداره چ حتما باید شرکت درست کنه تا برات اماده کنه وگرنه با هیچ دارویی نمیتونی کنترلش کنی

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔
نه تهران نيستم 

دوز دوم ايورمكتين رو بزن و چند روز وايسا ببين بازم خارش داري يا نه،اگر تهران بودي ميفرستادم بري پيش اين دكتري كه خودم رفتم تا ضايعاتت رو معاينه كنه و خيالت راحت شه ولي در كل من فكر ميكنم خوب شده باشي و اين خارشي كه ميگي،هم به خاطر حساس شدن خودت و هم واكنش پوستت به داروها باشه چون كروتاميتون خودش هم يه مقدار باعث تحريك و سوزش پوست ميشه و خود من اون مدت كه خوب شده بودم ولي فكر ميكردم همچنان گال دارم،هرچي بيشتر از پرمترين و ليندان و صابون گوگرد استفاده ميكردم،به جاي اينكه بهتر شم بدتر ميشدم و خارشم بيشتر ميشد و دكتر بهم گفت گالت خوب شده و خارشت به خاطر استفاده مداوم از همين داروهاست و اينكه بهم گفت اگه گال هنوز تو بدنت بود امكان نداشت ناحيه شكم تا تناسلي رو درگير نكنه،و اينكه ميگي اون نواحي خوب شده،ميتونه نشون دهنده اين باشه كه از بين رفتن،دوز دوم ايورمكتين رو كه زدي چند روز به پوستت استراحت بده و سعي كن با كرم مرطوب كننده،مرطوب نگهش داري و نذاري خشك و تحريك بشه و نتيجه رو بهم بگو كه بهتر شدي يا نه

دوز دوم ايورمكتين رو بزن و چند روز وايسا ببين بازم خارش داري يا نه،اگر تهران بودي ميفرستادم بري پيش ...

مرسي عزيزم كه اينقد وقت ميذاري و سريع حواب ميدي.اتفاقا خودمم به همين نتيجه رسيدم امروز ايورمكتين رو زدم و همش به خو م تلقين ميكنم كه خوب شدم و همه چي تموم شده،نه اصلا لباس جذب نميپوشم همش لباس راحتي حتي لباس زير هم نميپوشم.فقط وقتي كه مجبور باشم بيرون برم.ان شالله ديگه ايندفعه خوب خوب شده باشم.دلم ميسوزه واسه شوهرم و بچم همش خودمو ازشون دور ميكنم،همش در حال بشور و بسابم،خونه زندگي هم بس كه همه چي رو نايلون پيچ كردم شده بازار شام.🥺

مرسي عزيزم كه اينقد وقت ميذاري و سريع حواب ميدي.اتفاقا خودمم به همين نتيجه رسيدم امروز ايورمكتين رو ...

خواهش ميكنم،البته نپوشيدن لباس جذب رو يه خانوم ديگه زحمت كشيده راهنمايي كرده كه درست هم گفته
اره كاملا شرايطت رو درك ميكنم خيلي اذيت ميشه آدم و چند ماه زندگي منم دقيقا به همين شكل بود و از ترس اينكه كسي رو مبتلا نكنم،خودمو حبس كرده بودم تو اتاق و هيچ جايي نميرفتم و هر روز كارم شده بود جوشوندن لباس و ملافه و پماد زدن،به اميد خدا كه خوب شده باشه و درمانت نتيجه بده🙏

دوز دوم ايورمكتين رو بزن و چند روز وايسا ببين بازم خارش داري يا نه،اگر تهران بودي ميفرستادم بري پيش ...

ممنونم.احتمالا همون داروي سولفور و وازلين باشه كه اماده اش تو داروخونه نيست و بايد درستش كرد.به هر حال ممنون كه جواب دادين

خواهش ميكنم،البته نپوشيدن لباس جذب رو يه خانوم ديگه زحمت كشيده راهنمايي كرده كه درست هم گفته اره كام ...

به هر حال ممنونم ازت.ان شالله واسه هيچكس پيش نياد منم زودتر راحت بشم

سلام عزیزم اسم دکترتونو میگید؟تهرانم و متاسفانه دخترم درگیر سده😰😰😰😰میشه لطفا ج‌اب بدید یا اس ام اس بدید بهم ؟۰۹۱۹۵۶۲۰۹۹۴

سلام عزیزم اسم دکترتونو میگید؟تهرانم و متاسفانه دخترم درگیر سده😰😰😰😰میشه لطفا ج‌اب بدید یا اس ام ...

سلام،ببينيد من بعد از اينكه خوب شده بودم ولي هنوز يه سري ضايعات داشتم كه فكر ميكردم گاله،براي تشخيص اينكه هنوز مبتلا به گال هستم يا نه رفتم پيش اين دكتر و گفت كه گال نداري و اگر هم بوده خوب شده و مشكلت الان پسوريازيسه،من واسه درمان گال نرفتم پيش اين دكتر،اون خانم رو هم واسه تشخيص ميخواستم بگم بره تا خيالش راحت شه كه مشكلش گال هست يا نه،چون اون دكتر يه ابزاري مثل ليزر داره كه ميندازه رو ضايعات و خيلي خوب بيماري رو تشخيص ميده كه چي هست ولي واسه درمان گال نميدونم چي به بيماراش ميده و اينكه داروهاش موثر هست يا نه،چون من واسه درمان پيشش نرفته بودم،شما مطمئني بيماري دخترت گاله؟كرم پرمترين استفاده كردي؟