2777
2789
عنوان

گال

| مشاهده متن کامل بحث + 61141 بازدید | 136 پست
نه امپول چی؟ خوب نمیشیم هر چی دارو مطزنیم

عزیزم .چطور شدید .خوب شدید .دخترم ۱۵ ماهشه و مبتلا شده .کل بدنش درگیر شده .ی بار پماد پرمترین زدیم سه تایمون .هفته بعدی باید بزنیم .

شما چی کارکردید ک خوب شدید؟؟

عزیزم .چطور شدید .خوب شدید .دخترم ۱۵ ماهشه و مبتلا شده .کل بدنش درگیر شده .ی بار پماد پرمترین زدیم س ...

اول ببرش پيش يه متخصص بيماري هاي پوستي و مطمئن شو گال هست يا نه،بعد از پرمترين استفاده كن،اگه فقط دخترت علائم داره و خودتون علائمي نداريد احتمالش زياده گال نباشه،اگه دكتر گفت گاله بايد هر ٣تا همزمان از پماد استفاده كنيد و كف خونه و مبلارو بايد جاروبرقي بكشي،لباس هايي كه تو ١٠ روز اخير استفاده كردي رو تو يه كيسه بذاري و درشو ببندي،بعد از ١٠ روز كه تو كيسه موندن ميتوني دوباره استفادشون كني يا اگه خيلي لازمشون داري تو لباسشويي با دماي بالا بشور بعد هم اتو بكش،رو تختي و ملافه هاي تخت رو بايد جمع كني و بذاري ١٠ روز تو كيسه بمونه و از ملافه هاي تميز استفاده كني،تشك تخت رو هم اگه جنسش طوري نيست كه خراب شه يه اتو روش بكش،پماد رو به فاصله يكهفته بايد دوباره استفاده كني،موضوع ديگه اينكه گال تو بچه ها سر و صورت رو هم ممكنه درگير كنه و اگه سر و صورت هم درگير شده بايد براي اونجا هم از دارو استفاده كني البته كرم پرمترين رو نبايد به سر و صورت بچه بزني،براي سر و صورت فكر كنم دكتر شامپو پرمترين بهت بده،بازم ميگم قبلش حتما برو پيش متخصص و مطمئن شو بيماريش گاله و بعد از كرم و شامپو پرمترين استفاده كن

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول ببرش پيش يه متخصص بيماري هاي پوستي و مطمئن شو گال هست يا نه،بعد از پرمترين استفاده كن،اگه فقط دخ ...

خیلی ممنونم عزیزم .خیلی لطف کردی ک جواب دادی .بله گال هستش .

ولی موضوع اینکه دکتر گفته دخترم باید از محلول استفاده کنه .چون شامپو نمیتونه و متاسفانه مخلول پیدا نمیشه .الان ی دور پماد پرمترین زدیم ولی دخترم هنوز سرش میخاره سرش درگیر شده شدید و ی کم صورتش 

خیلی ممنونم عزیزم .خیلی لطف کردی ک جواب دادی .بله گال هستش . ولی موضوع اینکه دکتر گفته دخترم باید ا ...

خواهش ميكنم،چه محلولي پيدا نميشه؟ ميگيد يه دور پرمترين استفاده كردين يعني به سر و صورت دخترتون هم پرمترين زدين؟ اينم بهتون بگم بعد از زدن پرمترين تا يه مدت خارش همچنان ادامه پيدا ميكنه و درجا علائم و خارش از بين نميره

تو رو خدا یکم راهنمایی کنین من یک ماهه درگیر گال هستم.پرومترین و لیندان و صابون گوگرد و کورتامیتون ایتفاده کردم.تا حدودی بهتر شدم ولی کانل از بین نمیره.از لحاظ شستشو و اسپری هم همه کار کردم

خواهش ميكنم،چه محلولي پيدا نميشه؟ ميگيد يه دور پرمترين استفاده كردين يعني به سر و صورت دخترتون هم پر ...

سلام خواهش میکنم دقیقا بگین شما چیکار کردین که خوب شدین من چند وقته درگیرم هر کار میکنم کامل از بین نمیره

سلام خواهش میکنم دقیقا بگین شما چیکار کردین که خوب شدین من چند وقته درگیرم هر کار میکنم کامل از بین ...

سلام،از كجا ميدوني گاله؟

سلام،از كجا ميدوني گاله؟

دو تا دکتر رفتم هر دو تشخیص کال دادن،زیر بغل کشاله ران گودی ارتج پشت زانو بثورات ریز خارش دار داشتم با لیندان خیلی بهتر شد ولی هی باز دوباره جلی جدید میزنه پلو ها .خط کمربند،ناحیه نشیمنگاه

دو تا دکتر رفتم هر دو تشخیص کال دادن،زیر بغل کشاله ران گودی ارتج پشت زانو بثورات ریز خارش دار داشتم ...

چندتا پست بالاتر در مورد لباس و تخت خواب توضيح نوشتم اول اون رو بخون،مورد بعدي اينكه اگه كسي تو خونه كنارت هست حتما بايد همتون تو يك شب با هم از پماد استفاده كنيد چون ممكنه تو پماد بزني خوب شه،بعد دوباره از اعضاي خانواده بگيري،خط اول درمانش همون ليندان و پرمترين هست كه به فاصله يكهفته بايد استفاده كني،مثلا امشب پرمترين رو ميزني،يك هفته بعد تكرارش ميكني،تو اين فاصله يك هفته اي تا دوزِ دوم پرمترين،از كروتاميتون استفاده ميكني،اگر كامل هم خودت هم خانواده انجام دادي و نتيجه نداد،بهم خبر بده بگم در ادامه چيكار كني

چندتا پست بالاتر در مورد لباس و تخت خواب توضيح نوشتم اول اون رو بخون،مورد بعدي اينكه اگه كسي تو خونه ...

پماد پرمترین بار برای اول استفاده کردم ضایعات خیلی بدتر شد.بعد لوسیون لیندان استفاده کردم تا حدودی اولین جاهایی که دونه زده بود خوب شد.از هفته پیش یکبار لوسیون ایورمکتین زدم و به فاصله یک هفته که باید بار دوم لوسیون ایورمکتین میزدم از پماد کورتامیتون استفاده کردم.

پماد پرمترین بار برای اول استفاده کردم ضایعات خیلی بدتر شد.بعد لوسیون لیندان استفاده کردم تا حدودی ا ...

از لحاظ شستشو و تعویض جای خواب هم همه چی رعایت میکنم.طوری که همه لباسا و پتو ملافه ها داغون شدن بس که شستم.شوهرم و دخترم  هیچ علائمی هم ندارن و از وقتی مشکلم تشخیص داده شده و یک ماه میگذره هیچ تماسی باهاشون نداشتم.دیگه لازمه اونا هم درمان رو شروع کنن؟؟؟

پماد پرمترین بار برای اول استفاده کردم ضایعات خیلی بدتر شد.بعد لوسیون لیندان استفاده کردم تا حدودی ا ...

من مبتلا كه شدم،درمان كردم خوب شد،بعد از اون
بازم يه سري دونه هاي قرمز خارش دار ميزد بدنم كه فكر ميكردم هنوز گاله و درمان نشده درحاليكه گال نبود و پيش ٢تا متخصص پوست كه رفتم گفتن اين ديگه گال نيست و پسوريازيسه و دارو دادن كه داروهاي پسوريازيس رو كه زدم دونه ها و خارش از بين رفت،واسه شما هم يه كم مشكوكم كه گال نباشه با توجه به اينكه ميگي دختر و شوهرت هيچكدوم علائم ندارن چون گال خيلي مسري هست و اينكه منم سري دوم كه واسه دونه هاي قرمزم رفتم پيش يه دكتر،تشخيص اشتباه داد و گفت گاله درحاليكه نبود،الان بين پره هاي انگشت هاي دست و پات و روي شكم ضايعات قرمز و خارش دار داري؟و الان ايورمكتين استفاده كردي بازم خوب نشده و باز خارش داري؟

من مبتلا كه شدم،درمان كردم خوب شد،بعد از اون بازم يه سري دونه هاي قرمز خارش دار ميزد بدنم كه فكر ميك ...

بين انگشت هام اصلا ندارم قبلا كشاله ران گودي ارنج پشتو زانو و زير سينه ام داشتم كه با مصرف چند دوره ليندان اين جا ها بهتر شد ولي دوباره ضايعات جديد ناحيه نشيمنگاه يا همون باسن،دو تا پلوهام و جاي كمربند و زير سينه هام خارش داره و همش احساس ميكنم يه چيزي رو بدنم راه ميره