2777
2789
عنوان

گال

| مشاهده متن کامل بحث + 61965 بازدید | 136 پست
19- تمام بالش های و پتوها را داخل روکش های زیپ دار قرار دهید ، بدین ترتیب مانع تماس گال ها و سایر آل ...

سلام عزیزم چه سمی برای گال خوبه اون اسپره کوچیک پرمترین رو میگید؟؟ چقدر چه مقدار بزنیم خاهشا راهنمایی کن

عزیزم برای درمان گال چ آمپولی داداشت زد توروخدا بگو

عزیزم بخدا نمیدونم رفت دکتر امپول داده بود با مواد که بزنه به بدنش 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان گال

اول با صابون گوگرد بشورید محل آلوده به گال رو بعد پماد کالامین و بعد پماد کروتامیتون رو بمالید و اگه خارش دارن پماد هیدرو کورتیزون رو هم بماالن

این کار رو صبح و شب انجام بدین

بدن رو خنک نگه دارید و بعد از هربار شستشو  لباس هایی که استفاده شده و روتختی که بیمار ازش استفاده کردع رو عوض کنید و بجوشونید 

باید این کار رو مرتب انجام بدین

از تماس پوستی با افراد سالم خودداری کنید

بذار الان تو پيوي باهات صحبت ميكنم

من نزدیک به یک سال درگیر بیماری گال بودم اصلا هم خارشش رو احساس نکردم چون دوست پسرم گرفته بود رفتیم دکتر،دکتر گفت گاله واگیردار هست توام درگیر میشی  خلاصه منم داروهاشو استفاده کردم فک کنم نزدیک دوماه هرشب پرمترین میزدیم نمیدونستیم اصلا چیه این بیماری دکترم خوب راهنماییمون نکرد با اینکه متخصص پوست بود،دوباره بعد از یه هفته میدیدم یه دونه های قرمز اما بدون خارش میزنه روی باسنم و دقیقا جاهایی کا گال در میومد بعد خشک میشد پوسته پوسته میشد،دوبارا رفتیم پیش ی دکتر دیگه ایندفعه این گوگردو وازلین داد یا ۴دفعه هم از این زدیم باز من میدیدم همون دونه ها مث خون مردگی بودن اول بعد برحسته نیشد بعد خشک میشد بدون خارش باز رفتم دکتر اینبار لیندان دادن یه دو سه دفعه هم لیندان زدم و دوباره همینجور ادامه دادم تا رسیدم ب ایورمکتین و دو دوز خوردم،،الان نزدیک به ۸ ماهه که دارو استفاده نمیکنم خارشم ندارم  اما باز همون جاها یه دونا هایی در میاد کلافه شدم نمیدونم چون دارو خیلی مصرف کردم الان اینا عوارض داروهاست یا اینکه هنوز گال در تعجبم دوبارم آزمایش دادم اصلا دیوانه شدم دیگه این دونا ها گاهی  قتا مث جوش سرفید بزرگن بعضی وقتا انگار خونمردکیه بعد برحسته میشا بعد چند روز پوست پوست میشه میره یا اون قسمت پام ک توی وفش همیشه یه خارش خفیف دارم ،،پیش هر دکتری ام ک میرم ن میبینن ب خودم رسیدم میگن بابا هیچیت نیست تورو خدا برام توضیح بده شما هم مث من بودی؟

سلام عزیزم چه سمی برای گال خوبه اون اسپره کوچیک پرمترین رو میگید؟؟ چقدر چه مقدار بزنیم خاهشا راهنمای ...

بیاید پی ویم هر کی هنوز دچار گال هست. راهشو بلدم. محلول دستساز براتون میفرستم. ب شرط اینکه ملافه هاتونو بشویید و همگی استفاده کنید ی هفته ای شرش کنده میشه. فقط باید همه اعصا خانواده بزنن.