2777
2789
عنوان

گال

| مشاهده متن کامل بحث + 61965 بازدید | 136 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما خوب شدین؟؟؟؟اصلا این بیماری درمان داره ؟؟

سلام عزیزم من باردار بودم دوهفته ب زایمانم ب دکترم مراجعه کردم پلاک پوستی گرفته بودم ن گال و خودبخود بعد زایمان ازبین رفت 

بله درمان داره ولی باید بگردی داروشو پیداکنی دکتر پوست برو همسایمون رفت دوروزه خوب شد

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
بیشتر ببینید
تروخدا ازشون بپرس با چه دارویی و چطور درمان شدن دیگ دارم دیوونه میشم 

نمیدونم اسم داروشو گفت خیلی سخت پیدا میشه و سمی هس باید بری دکتر

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
بیشتر ببینید
۱۵ سال قبل خواهرم گال گرفته بود ساوه بودیم اون زمان از اونجا گرفت اومدیم شهر خودمون هر دکتری میرفتیم ...

سلام خوبی، من اهل ساوه ام و گال گرفتم هیچ جوره نمیره ، میتونی ادرس دکتر یا داروها و پمادی مکه مصرف کرده رو بگی