دوستان من و پسرم و همسرم گال گرفتیم الا دوهفتس تو درمانم خسته شدیم تو اثاث کشی هم هستم همش دارم همه چیو میشورم ولی خوب شدنی در کار نیست کلی هم لوسیون لیندا زدیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام شما خوب شدین؟؟؟؟اصلا این بیماری درمان داره ؟؟
سلام عزیزم من باردار بودم دوهفته ب زایمانم ب دکترم مراجعه کردم پلاک پوستی گرفته بودم ن گال و خودبخود بعد زایمان ازبین رفت
بله درمان داره ولی باید بگردی داروشو پیداکنی دکتر پوست برو همسایمون رفت دوروزه خوب شد
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
تروخدا ازشون بپرس با چه دارویی و چطور درمان شدن دیگ دارم دیوونه میشم
نمیدونم اسم داروشو گفت خیلی سخت پیدا میشه و سمی هس باید بری دکتر
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍