2777
2789
عنوان

گال

| مشاهده متن کامل بحث + 61914 بازدید | 136 پست
میرم دکتر همش همون داردی قبل و میدن هیچ دکتری امپول و قرص نمیده ما خوب نشدیم 

- فرش‌ها و مبلمان را هر هفته با جاروبرقی پاک کنید

2- رواندازها و بالش‌ها را هر هفته با آب بسیار داغ بشویید

3- هرگز لباس ها را به صورت نم دار داخل کمد ها قرار ندهید 

4- هرگز ملحفه ها را به صورت نم دار مورد استفاده قرار ندهید 

5- از جمع کردن روزنامه ها و کاغذهای باطله در اتاق خواب بپرهیزید .

6- از بالش هایی که با مواد متفرقه و حساسیت زا پرشده است استفاده نکنید .

7- اتاق های خواب و نشیمن باید مرتب هوادهی شوند تا رطوبت آنها کاهش یابد.

8- در صورت امکان کف اتاق خواب را با پارکت چوبی یا لینولئوم و نه فرش بپوشانید.

9- در صورت آغشته شدن مواد غذایی و آب به مواد سمی،از مصرف آن خودداری کنید.

10- از یک خشک ‌کننده هوا استفاده کنید، و دستگاه تهویه مطبوع خود را روشن نگه‌ دارید.

11- تهویه هوای داخل اماکن از جمع شدن رطوبت در فضای اتاق ها جلوگیری به عمل آورید.

12- پس از سمپاشی و بازگشت به محل تمامی راه های جریان هوا،در و پنجره ها را باز بگذارید.

13- به این نکته توجه داشته باشید؛ سم تا زمانی که مرطوب است و کاملا خشک نشده می تواند مسمومیت ایجاد کند.

14- از فیلترهای مخصوص در دستگاه تهویه مطبوع و جاروبرقی برای به دام‌انداختن گال‌ها استفاده کنید.

15- تکاندن رخت خواب ها و شستن مکرر پتوها موجب کاهش دسترسی گال به غذا و در نتیجه کاهش تعداد گال ها می شود .

16- با مشاوره با کارشناسان زمان مناسب برای ورود به محیط را مشخص کنید تا دچار مسمومیت توسط بخار و ذرات معلق ناشی از سم نشوید.

17- خانمهای باردار،کودکان ،افرادی که دچار بیماری قلبی، کلیوی، حساسیت های پوستی و... هستند؛ برای  حضور در محل سمپاشی شده طبق توصیه ی کارشناسان عمل کنند.

18- کنترل جهت اطمینان از نتایج بدست آمده با استفاده از روش های پاک سازی محیط ، بهبود شرایط وساختمان وسایراقدامات،زیر نظرمتخصصان سمپاشی تک صورت می گیرد

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
میرم دکتر همش همون داردی قبل و میدن هیچ دکتری امپول و قرص نمیده ما خوب نشدیم 

19- تمام بالش های و پتوها را داخل روکش های زیپ دار قرار دهید ، بدین ترتیب مانع تماس گال ها و سایر آلرژن ها با بدن شوید .

20- از جارو های مویی دسته بلند برای جدا کردن گرد و خاک دیوارها استفاده نکنید چون گرد و غبار زیادی را در هوا پخش می کند .

21- به طور منظم نسبت به نظافت اتاق ها اقدام نمایید و اتاق ها را از ذرات ریز مواد غذایی پخش شده پاکیزه نگه دارید.

22- جوراب های پوشیده شده و لباس های چرک را به هیچ وجه در محل خواب خود نگه داری نکنید ، چون لباس های چرک مملو از سلولهای مرده پوست بدن انسان است که به عنوان منبع غذایی مایت ها مورد استفاده قرار می گیرد .

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم دکترت عوض کن من داداشم آمپول زد بخدا چه کارایی انجام میدی رخت خوابها روشستی 

بله همه چیو میجوشونم بعد میشورم تشک تخت هم اتو میکشم شما اسم دکتر برادرتونو یادتون نیست؟ 

بله همه چیو میجوشونم بعد میشورم تشک تخت هم اتو میکشم شما اسم دکتر برادرتونو یادتون نیست؟ 

گلم یه دکتر عمومی معمولی 

گمان می­ رود که پماد پرمترین مطمئن­ ترین و بی­خطرترین دارو درمیان این روش های درمانی است. اگر شما نسبت به بی خطر بودن داروی تجویز شده برای فرزندتان نگران هستید، موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

پماد­ را از گردن به پایین بر روی وجب به وجب بدن فرزندتان پخش نمایید. حتی قسمت­ هایی از بدن که سالم به نظر می ­رسند باید درمان شوند. فراموش نکنید که پماد را حتماً میان انگشتان دست و پا، زیر بازوها، ناف، و بر روی اندام تناسلی فرزندتان بمالید. در صورت مشاهده هر گونه بثورات پوستی بارز بر روی پوست سر و یا صورت فرزندتان، پماد را در امتداد خط موها، پیشانی، پوست سر، و شقیقه ­هایش نیز بمالید.

سلام عزیزم چندتا سوال درمورد گال داشتم ممنون میشم اگه بتونی راهنمایی کنی🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
بیشتر ببینید
گمان می­ رود که پماد پرمترین مطمئن­ ترین و بی­خطرترین دارو درمیان این روش های درمانی است. اگر شما نس ...

ميشه اسم دكتر برادرتون رو بگيد،پيش چندين متخصص پوست رفتم ولي هيچكدوم آمپول براي درمان ندادن و همون پمادهاي معمولي رو تجويز ميكنن

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
ميشه اسم دكتر برادرتون رو بگيد،پيش چندين متخصص پوست رفتم ولي هيچكدوم آمپول براي درمان ندادن و همون پ ...

عزیزم داداش من توخدمت رفته بود مطب 

فكر كردم پيش يه دكتر خصوصي رفته،ميخواستم برم پيش همون دكتر،ممنون

گال گرفتی خوب نشدی؟؟

نه هرچي دكتر ميرم و پماد ميزنم فايده نداره

اخه چرا کجا زندگی‌میکنی چتدوقته 

تهرانم،٤ ماهي ميشه از دوستم گرفتم

۴ماه خیلی زیاده که اخه چطور توبدنت میمونه من داداشم بااینکه زیادم بلد نبود برسه مامانم رسیدگی‌میکرد یکی دوماهه رفت حالاشاید ۱جا یه اشتباهی میکنی که ازبین نمیره