2777
2789
چرا عشقم 

اصلا میدونی اجی خودمم نمیدونم چمه 

مثلا همین ولیتاین همه دوستام درگیره کادو و عشق و این چیزا بودن بعد من کحا بودم !؟ جلو بخاری داشتم شکلات میخورم 😐 و مشاوره میدادم از وضع خودمم راضی ام هاا از اینک تنهام ولی شبا هم ناراضیم چرا کسی نیس باهاش حرف بزنم 😂😂😂

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
من هنوز نگفتم ک دارین میاین 😂

من نیومدم که جلو درم تازه یالا گفتم 😂😁😂🤣🤣🤣

من اونقدرام بیشعور نیستم هواسم هست عزیزجان 🌷⚘🌹🌷⚘ آیا

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت باش  من خودمم خندم میگیره ولی بطرز ناباورانه ای اشتباه میگیرن 😂😁🤣🤣

میدونید چیه خیلی از کاربرای خانوم اسم کاربریشون آقا هست حالا اسم پسرشونه و شوهرشونه یا عشقشونه برای همین اینطور میشه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

من نیومدم که جلو درم تازه یالا گفتم 😂😁😂🤣🤣🤣 من اونقدرام بیشعور نیستم هواسم هست عزیزجان 🌷⚘🌹🌷 ...

راحت باش بابا توام جای پسره من 😂😂

خودت و کشتی تو امضا یه بارم مینوشتی میفهمیدیم مردی اسمت حسن😆

عجب 🤔🤔🤔

خوب قبلاً همونو امتحان کردم جواب نداد 

مجبور شدم 😎

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
میدونید چیه خیلی از کاربرای خانوم اسم کاربریشون آقا هست حالا اسم پسرشونه و شوهرشونه یا عشقشونه برای ...

آره یاده قدیما افتادم طرف در میزد اسم پسرشو یا برادرشو صدا میزد از پشت پنجره یا در 😐😐😐😐😐 یاد اون زمانها افتادم 

منم اولش میگم من مرد هستم سو تفاهم پیش نیاد واقعاً

آره یاده قدیما افتادم طرف در میزد اسم پسرشو یا برادرشو صدا میزد از پشت پنجره یا در 😐😐😐😐😐 یاد او ...

درسته کار خوبی میکنید با اجازتون

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

راحت باش بابا توام جای پسره من 😂😂

جایه پسر 😀😀😀😀 یا امامزاده قلقلی 

من ۳۴ سالمه فکر کنم من جایه بابابزرگتون باشم 😂😁😂🤣🤣🤣😎😎😎😎 الان هم سنهایه من نفت شدن الان از فسیل هم ردشدیم

ناراحت نباش وقت پ..د ک بشه هم بی تاثیر نیست این ناراحتیه های بیخود  صحبت کردنم ک حتما نباید جن ...

اخه جنس مخالف بیچاره طرفم میاد کم مونده جرش بدم از بس حوصله کسیو ندارم 

کلا میدونی دوس دارم تنها باشم ، و هسم 

مثلا تنهای بیرون بیرون میرم ، مردم ازاری ، دیونه بازی بعد میوفتم زمین غش غش میخندم 

شب ک میشه هاا انگاری ۳ باز شکست عشقی خوردم 😐😐

جایه پسر 😀😀😀😀 یا امامزاده قلقلی  من ۳۴ سالمه فکر کنم من جایه بابابزرگتون باشم 😂😁😂🤣🤣🤣 ...

جا نتیجتون فک کنم باشم 😂

درسته کار خوبی میکنید با اجازتون

سپاس

همیشه پایدار و پیروز و سرافراز باشید بانو

🌷⚘🌹🌷⚘