2777
2789
جا نتیجتون فک کنم باشم 😂

نه دیگه الان من اون نبیره رو که ندیده بودم الان دیدم 😂😁😂🤣🤣🤣🤣 

خدایا این توفیقو از ما قبول بفرما 😂😁🤣🤣🤣

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سپاس همیشه پایدار و پیروز و سرافراز باشید بانو 🌷⚘🌹🌷⚘

ممنونم منم همچنین آرزویی برای شما دارم

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

چقدر با شخصیت 😐

خوب وقتی آدم با یه خانوم حرف میزنه باید دیسیپلین و شخصیت خودش و اون طرف رو حفظ کنه و محترمانه صحبت کنه مخصوصاً با خانومها که باید احترام خاصی بهشون گذاشت 

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
ممنونم منم همچنین آرزویی برای شما دارم

سپاس از شما بانو بزرگوار و بزرگ منش

🌷⚘🌹🌷⚘🏵🌷⚘🌸🌷⚘💐🌷⚘🌺🌷⚘🌻🌷⚘🌼🌷⚘ این گلها در مقابل شماکه باغ گل هستید کمه و به بزرگیه تودتون این کمی رو از من بپذیرید بانو

خوب وقتی آدم با یه خانوم حرف میزنه باید دیسیپلین و شخصیت خودش و اون طرف رو حفظ کنه و محترمانه صحبت ک ...

پس ب منم احترام بذار زود بااش 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
سپاس از شما بانو بزرگوار و بزرگ منش 🌷⚘🌹🌷⚘🏵🌷⚘🌸🌷⚘💐🌷⚘🌺🌷⚘🌻🌷⚘🌼🌷⚘ این گلها در مقابل شماکه ...

بابابزرگ چقد خودشیرینی شما

پس ب منم احترام بذار زود بااش 

خوب من همون اول به شما احترام گذاشتم و منو راه ندادید منتظرم جلو در یالا گفتم ولی چیزی نگفتید و تعارف نکردید 

من یه لنگه پا جلو درب منتظرم‌عزیزجان 

خوب من همون اول به شما احترام گذاشتم و منو راه ندادید منتظرم جلو در یالا گفتم ولی چیزی نگفتید و تعار ...

خوب تشریف فرما شوید دیه 

بابابزرگ چقد خودشیرینی شما

آهان نکته دقیقاً همینجاست 

که هر انسانی کامنت و یا نظره کسیرو میخونه استنباط شخصیه خودشو دخیل میکنه و طرفو قضاوت میکنه و چون فضا مجازیه هرجور دوستداره میاد و میگه مثلاً خودشیرین یا آدم هول یا میخواد مخ بزنه یا طرف دستماله یا هزارتا چیز دیگه ولی هیچکس نمیدونه اونطرف فقط یه کاره ساده که فقط احترام گذاشتنه انجام داده همین خیلی سادس احترام بزار احترام ببین تا جامعه قشنگشه در ضمن خدا هم راضی هستش و خیرو برکتو تو زندگیت بیشتر میکنه

آهان نکته دقیقاً همینجاست  که هر انسانی کامنت و یا نظره کسیرو میخونه استنباط شخصیه خودشو دخیل ...

بلی 😐

خوب تشریف فرما شوید دیه 

خوب با کمال احترامی که براتون قائل هستم فقط اومده بودم این گلهارو تقدیمتون کنم و برم همین 🌷⚘🌹🌷⚘🌼🌷⚘💮🌷⚘💐🌷⚘🌸🌷⚘🌹🌷⚘ تقدیم به دیدگان قشنگتون

سپاس که منو قابل دونستید بانو

همیشه پایدار و مانا باشید

خوب با کمال احترامی که براتون قائل هستم فقط اومده بودم این گلهارو تقدیمتون کنم و برم همین 🌷⚘🌹🌷⚘🌼 ...

فدااای شما خیلیی ممنون ..

بلی 😐

شاید برایه خیلی ها عجیب باشه ولی خوب نظر شخصیه من بودش 

بازم ازتون سپاسگذارم که کامنتامو خوندین

درپناه یکتایه بی همتا سالم و سرزنده باشید

فدااای شما خیلیی ممنون ..

خدانکنه بانویه زیباروی و خوش‌قلب

ببخشید اگه کوچیکه 

اینم برگه سبزی بودش