اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
قم نبودم...ولی سزارینی ام..اینجوری ک اینهمه سوال پرسیدی بنظرم با این استرسی ک داری برو طبیعی
ترسم ازطبیعی بیشتره گلم😅والا استرسم فقط هزینشه
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
قم نبودم...ولی سزارینی ام..اینجوری ک اینهمه سوال پرسیدی بنظرم با این استرسی ک داری برو طبیعی
خیلی دوس داشم بادلیل میرفتم سزارین
بچمم کلابریچ@بود
توهفته ۳۲شد سفالیک
بکدامین گناه😓
چن سالته..من ۱۹ سالمه بچم یه سالشه واقعا از طبیعی میترسیدم خداروشکر بچم بریچ موند و اورژانسی سز شدم ...تو شهر ما زیر میزی فک کنم سه تا چهارتومن میگیرن..
چن سالته..من ۱۹ سالمه بچم یه سالشه واقعا از طبیعی میترسیدم خداروشکر بچم بریچ موند و اورژانسی سز شدم ...
۲۱سالمه
چکارمیکردی بریچ@موند؟
من فک کنم زیادفعالیت داشتمو چندبارروموتورنشستم
خاک توسرم
حیف ای کاش سفالیک نمیشد..ولی الان برای یکی از دوستام ک بچش بریچ بوده سه تومن پول سز گرفتن..برا منو تا هفته۳۹ منتظر موندن که سفالیک بشه که نشد بریج موند آخرش کیسه آبم پاره شد مجبورشدن اورژانسی عمل کنن
حیف ای کاش سفالیک نمیشد..ولی الان برای یکی از دوستام ک بچش بریچ بوده سه تومن پول سز گرفتن..برا منو ت ...
عاره مخصوصا دکترکه زیر میزیشومیگره درهرصورت
اوهم..با دکتر حرف زدی؟ گفته چند میگیره؟ ...و اینکه گفته بودی سوند درد داره؟! در جوابش بگم اصلا متوجه گذاشتن و برداشتنش نمیشی ...و اینکه اگه بیحسی بودی بعد عمل که اومدی رو تخت ۴ ساعت بالش نزار زیر سرت و اینکه حرف نزن،سرتو تکون نده....من بهم نگفتم از عوارض بیحسی سردرد وحشتناکی گرفتم...
یعنی بخاطر اینکه رو موتور نشستی این اتفاق افتاد من خو الان پنچ ماهه هستم هنوز رو موتور میشینم
اشتباه نکن
البته شمارونمدونم من مجبوربودم نمشه هی به اینواون روزد ماشین گرفت
من تا ۸ماهگی میشستم فک کنم ولی کم کم
شکمم نداشتم راحت بودم ولی پیاده شدنی دردبدی داشتمنمتونسم راه برم
خداایشالا متشین بده هم به شما هم ما