2777
2789
عنوان

دیاکو

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوس داشتم پسر داشتم بذارم دیاکو خیلی خوشم میاد ولی شوهرم دوس نداره میگه مهربد ک اونم دوس دارم

به سلامتی عزیزم

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
رایان دیاکو سهیل آرتین  ادوین هاکان؟

دیاکو و آرتین سلیقه‌ی منن

خدا حفظش کنه براتون🤍

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
اسم قشنگیه من خوشم اومد اگه خودتون دوست دارید بذارید به حرف کسی کارنداشته باشید اسم بچه خیلی مهمه ...

مرسی 

به نظر شما 

دیاکو رایان هاکان ادوین سهیل ارتین کدوم بهتره؟

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
من که دوسش دارم خیلی زیباس

را یان دیاکو هاکان ادوین سهیل آرتین ؟

بین اینا سهیل ودیاکو قشنگترن حالابازم سلیقه ایه انشالله سالم بیاد بغلتون 

ممنون عزیزم

من خیلی وقت پیش خوندم داستان یه دخترفقیری هست که عاشق دیاکو میشه که یه پسر کورد هست و بیماره و اون پ ...

اها 

هاکان رایان  آرتین ادوین سهیل؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز