2777
2789
عنوان

دیاکو

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 50 پست

اتفاقا من خیلی دوسش دارم 😍

ولی خب خوندنش حس خوبی داره صدازدنش شاید یکم سخت و طولانی باشه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
معنیش چیه

کردیه میگن دل کوه قدرتمند اولین پادشاه ماد اینا رو من پیدا کردم

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخصیت اصلی رمان بوده؟🙄

اوهوم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
کردیه میگن دل کوه قدرتمند اولین پادشاه ماد اینا رو من پیدا کردم

اسم قشنگیه

من خوشم اومد

اگه خودتون دوست دارید بذارید به حرف کسی کارنداشته باشید

اسم بچه خیلی مهمه که به دل پدرومادر باشه، آدم یه عمرمیخوادصداش کنه 

من یاد شخصیت رمان اسطوره می افتم من شخصیت داستان دوست داشتم اسم قشنگی هست

قضیه این رمان چیه

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
اینجا کلا هیچی تو سلیقه نی نی سایتی ها نیست ..  شما دنیای واقعی رو ببین .. توی واقعیت این اسم ...

نمیدونم گیر افتادم

اسم پسر باید سنگین باشه دیگه ازین سوسولیا بزاری سی سالگیش خودشو میزنه😂😂😂

دیاکو رایان هاکان آرتین سهیل؟

اتفاقا من خیلی دوسش دارم 😍 ولی خب خوندنش حس خوبی داره صدازدنش شاید یکم سخت و طولانی باشه 

رایان دیاکو سهیل آرتین  ادوین هاکان؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز