me_goli مدیر عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 837 عنوان دیاکو | مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 50 پست چرا انقد به اسم دیاکو واکنش نشون میدین و اکثرا دوس ندارین میشه دلایلتونو بگین چون یکی از گزینه هامه مرسی اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی... 1399/12/20 | 23:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xodamam عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 720 را یان دیاکو هاکان ادوین سهیل آرتین ؟ دیاکو و آرتین.اتفاقا فک کنم تو نظرسنجیت بودم بین این دو اسم نمیدونستم کدومو انتخاب کنم
me_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 837 من اسم سهیل رو هم دوست دارم خوش آواس اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
me_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 837 دیاکو و آرتین.اتفاقا فک کنم تو نظرسنجیت بودم بین این دو اسم نمیدونستم کدومو انتخاب کنم خیلی سختهی اسمی ک آدم پشیمون نشه و تکراری نشه براش آرتینو میترسم فک میکنم تکراری میشه نمیدونم چرا اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
xodamam عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 720 خیلی سخته ی اسمی ک آدم پشیمون نشه و تکراری نشه براش آرتینو میترسم فک میکنم تکراری میشه نمیدونم چرا بله دیاکو زیباس کلا اسمای کوردیو دوس دارم😍
schrodinger عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 1407 هاکان رایان ادوین سهیل آرتین؟ همشون قشنگن البته سهیل سلیقه من نیستولی دیاکو یه چیز دیگه اس به نظرمالبته من ژیوان دوست داشتم میخواستم بچه ام اگه پسر شد اینو بزارم