2821
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 59 پست

چقد بی ادبههههه

برو خونشون با داداشت گرم بگیر بغلش کن بوسش کن از خاطرات بچگی تون تعریف کنید ولی به زن داداشت محل نده خودت رو براش بگیر

با این کار زن داداشت خیلی میسوزه😂😂😂

💪🏻💪🏻
اخه دوس ندارم داداشمو ازم بگیره یا محرومم کنه از دیدنش

اتفاقا با این رفتار مظلومانه بیخودت بدتر برادرت ازت دور میشه

همون جا که برای بچت غر میزد میگفتی عزیزم منکه نمیخواستم بیام خودتم که دیدی بچم گریه مینه چرا تعارف کردی من با تعارف خودت اومدم الانم اگه ناراحتی تاکسی میگیرم بر میگردم

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطفا بخون شاید تونستی راهنماییم کنی

ببین داداشته اینجوری رفتار کنی اونم یواش یواش مث زنش میشه پس هوای داداشت رو داشته  باش و سعی کن اونم متوجه بشه داداشت برات مهمه و رفتار اون هیج تاثیری تو رابطتت با داداشت نداره

ببخشیدا.. مگر داداشت بی عرضه باشه زنش بتونه بینتون فاصله بندازه.. خدا شاهده خواهر شوهرام گریه مو در ...

اتفاقا ما دقیقا برتکس شماییم من جرأت نمیکنم بد خواهراشو بگم چون سریع میره دعوا 😭😭اونوقت بقیه  از چشم من میبینن میگن هر چی میشه میره ب شوهرش میگه حتی از مامانشم بد بگم سریع میره ب مامانش میگه سر ب سر زن من نزارین 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
ببخشیدا.. مگر داداشت بی عرضه باشه زنش بتونه بینتون فاصله بندازه.. خدا شاهده خواهر شوهرام گریه مو در ...

اره بابا داداش منم شایدگاهی بره طرف زنش اماچون خواهراشومیشناسه میدونه چجورییم ماهمیشه حقوبمامیده 

چرا تو نباید بری .به نظرم برو چون اگه نری به داداشت میگه دیدی دعوتش کردم خانوم ناز کرد نیومد .خودت میشی ادم بد قصه به نظرم باید بری و با داداشت گل بگی گل بشنوی تا بیشتر عصبانی بشه .نزار رابطتون سرد بشه چون اگه این سری نری سری های بدم روت نمیشه بری و رابطتون خراب میشه 

چرا تو نباید بری .به نظرم برو چون اگه نری به داداشت میگه دیدی دعوتش کردم خانوم ناز کرد نیومد .خودت م ...

برو عزیزم حرفی هم زد جوابشو ب شوخی و خنده بده .

واقعا کمه رفت و امد ولی دلم برا داداشم خیلی تنگ میشه زود زود دعوتش میکنم ولی یبار ک برم اونجور رفتار ...

عزیزم حالا که انقدر داداشت برات مهمه فقط به خاطر اون برو و احترام زنش هم نگه دار 

اشکال نداره اگه حرفی زد تیکه انداخت بداخلاقی کرد به بزرگی خودت و به خاطر داداشت ببخش 

[QUOTE=180636009]اره بابا داداش منم شایدگاهی بره طرف زنش اماچون خواهراشومیشناسه میدونه چجورییم ماهمیشه حقوبمامیده&nbs ...[/QUOTیع رژلب داشتم خیلی خوش رنگ بودزنداداشم یروزگفت بده من بزنم منم بهش دادم بعدیه هفته رژآورددادچشمتون روزبدنبینه بازش که کردم دیدم خالیه خالیه حتی یه ذره هم رنگ نمیدادامابه روش نیاوردم فهمیدم همشولای دستمال کرده زیرلب ههی میخندید😭

اتفاقا ما دقیقا برتکس شماییم من جرأت نمیکنم بد خواهراشو بگم چون سریع میره دعوا 😭😭اونوقت بقیه   ...

توام هر چیزی رو نگو..

ولی مال من خیلی بدن..

از وقتی شوهرم بهم خیانت کرد کمتر اذیت میکنن.. میترسن دیگه جونم به لبم برسه جدا شم.. ولی قبلا خیلی بد بودن.. الانم گاهی احساس میکنن حال روحیم بهتر شده و اون ماجرا رو فراموش کردم دوباره ناراحتم میکنن ولی یه خورده که شورشو در میارن میبینن من از همه شون حالم داره به هم میخوره و طناب زندگیم به مو رسیده شل میشن..

مثلا چند ماه پیش خواهرش هی به من تیکه مینداخت تو جمع خرابم کنه.. بعد دید رفتم تو فکر و یه گوشه نشستم به بهونه بچه اومد کنارم گفت چی شده از حرف من دلخور شدی شوخی کردم جنبه داشته باش.. گفتم شوخی نبود توهین بود ..کی میشه بچه هام یه کم بزرگ شن برم و ازین ذلت خلاص شم.. گفت وای نگو.. تو هنوز بیخیال نشدی ول کن دیگه .. یه اشتباهی بوده ببخش و تموم کن.. من فکر میکردم تو بیخیال شدی و اون ماجرا تموم شده رفته.. منم گفتم به خاطر همون انقدر تو جمع خرابم میکنی.. دیگه هیچی نگفت..

توام هر چیزی رو نگو.. ولی مال من خیلی بدن.. از وقتی شوهرم بهم خیانت کرد کمتر اذیت میکنن.. میترسن د ...

چ قدر بیشعورن . وای 

خدا صبرت بده . خیانت خیلی بده