2821
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم از قصد اینجوری میکنه که ناراحتت کنه،من جای شما باشم نمیزارم به هدفش برسه،اگه بهت بی ادبی میکنه با خنده و شوخی ضایعش کن،مثلا بگو داداش نیگا خانمت چی میگه ولی من چون داداشم رو دوست دارم از حرف خانمش ناراحت نمیشم،کلا اگه ناراحت هم میشی روی ظاهرت نشون نده،بی تفاوت باش

بنظرم نرو و به داداشت بگو فقط تو بیا تا ببینمت واقعا حوصله داری بری اونجا بهت بی احترامی کنه؟؟؟؟؟؟

من یکبار داداشم گفت زمان اینترنت مون داره تموم میشه بیاید خونه مون استفاده کنید منم شبش به عروس مون گفتم می خوام بیام چیزی دانلود کنم گفت نههه ما می خوایم بریم بیرون خودمون از اینترنت مون استفاده می کنیم خدا شاهده از اون موقع از جلوی خونه شم رد نمیشم یعنی تهوع می گیرم 

الانم باهاش حرف میزنم فقط و فقط به خاطر برادرم و بچه شه چون خیلی دوسش دارم...  حالا خواهر خودش دائم خونه شونه و داره دانلود می کنه 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

بعدشم... مرغ که همچین غذای خاصی نیست که منت میزاره سرت که حوصله پختنش رو نداره... داداشت چه ساده است ...

داداشم خیلی قربون صدقش میره البته خدایی خیلیم منو دوس داره و همیشه حواسش به منو پسرمم هست

آره عقده ای ها

البته ایرادی نداره چون زمین گرده و زن داداش خودشون یا در آینده عروس خودشون سرشون میاره

مادر خانم پسر دایی من، خیلی عروس خوبی بوده و مادر شوهرش ازش خیلی راضی بوره باور کنید الان بچهاش خیلی خوشبخت هستند هم داماد خیلییی خوبی نصیبش شده هم عروسش واقعا خوبه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

البته ایرادی نداره چون زمین گرده و زن داداش خودشون یا در آینده عروس خودشون سرشون میاره مادر خانم پس ...

متاسفانه عروسمون پسر نداره فقط دختر داره کاش عروس دار میشد سرش میومد

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠