2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 59 پست

شاید واقعاخسته بوده و ازجایی ناراحت بوده ک اونطوررفتارکرده هرچندرفتارش خوب نبوده

برو خونه داداشت بینم رفتارش چجوره عین خودش باش

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم... مرغ که همچین غذای خاصی نیست که منت میزاره سرت که حوصله پختنش رو نداره... داداشت چه ساده است که منتش رو میکشه ازون مرغ خوشمزه هات بپز.. باید گوشه کنار حالیش میکرد که خواهرم مهمون درست پذیرایی کن...😠

من جات بودم بهش محل نمیزاشتم اتفاقاکسایی ک بهشون زیاداحترام کنی بلانسبت شمارونمیگم خودمومثلامیگم دوربرسون میداره فکرمیکنن چین حالاباهاشون مثل خودشون رفتارکن اگ نیومدن بهت بچسبن.اینودیدم ک میگما

ببین گلم به من ثابت شده که هرجا باهرکی اگر زیادی صبوری کنی و هیچی نگی بدتر سوارت میشن...بنظرم شماهم باهاش عین خودش باش....داداشتو دوست داشته باش و باهاش صمیمی باش اما بازنش سروسنگین باش

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

اخه دوس ندارم داداشمو ازم بگیره یا محرومم کنه از دیدنش

ببخشیدا.. مگر داداشت بی عرضه باشه زنش بتونه بینتون فاصله بندازه.. خدا شاهده خواهر شوهرام گریه مو در بیارن... تا میام تعریف کنم چی شده شوهرم سریع طرف خواهراشو میگیره و میگه لابد تو چیزی گفتی یا کاری کردی یا قیافه گرفتی و.. در حالی که خودشم میدونه من چقدر مظلومم...فقط اینجوری میگه که دهن من بسته شه و برای خواهراش میمیره...

فقط جواب بده ب شوخی و خنده 

بگو گلم بچس دیگه حالا شما هم ک بیاری میفهمی در کنار شیرینی اذیتم داره 

بگو من نکه پنج سال از شما کوچیکترم بچه داریم یکم لنگ میزنه شما بچه بیاری چون سنت بالاس قششنگ میتونی ساکتش کنی 😂😂

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 

الان همه میگن لابد یه رفتاری داشتی که اون‌ناراحته ولی نمیدونند به خدا عروس بیشعورم زیاده که فکر میکنه صاحب یه پسر شده و دیگه همه باید قیدشو بزنند که مبادا ایشون ناراحت بشه😐😐 من بودم صد سال نمیرفتم خونه همچین آدمی داداشمم همون خونه پدرم میدیدم کافی بود.من  خودم سال به سال خونه داداشام نمیرم همیشه زنگ میزنند بهم زنداداشام که چرا نمیای دلمون برات تنگ شده با کلی احترام برا شام یا ناهار دعوت می کنند به نظرم شما هم یه مدت کم‌محلی کن بهش .

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
حالا من اصن بهش بی احترامی نکردم هیچوقتم دخالت نکردم بحثشون

ببین زن داداشت بی ادب و گستاخه 

از اون ادمایی هست که انتظار داره همه مثل شاه دستشو ببوسن و چاکریشو بکنن ولی خودش یه قدم برای طرف مقابلش برنمیداره

ازدواج با این ادما اصلا اشتباهه