2777
2789
عنوان

ادم بدی هستم

574 بازدید | 22 پست

من 30سالمه با هرکسی حرف میزنم حرفم بد برداشت میکنه انقدر زیاد اتفاق افتاده که مطمئنم مشکل اصلی از خودمه همسرم خانوادم خانواده همسرم هیچ کس علاقه ای با هم صحبتی باهام نداره و فکر میکنن من میخوام اونارا اذیت کنم در حالی که هیچ وقت هدفم این نبوده

ادم شدیدا احساساتی هستم ولی هیچ کس هیچ وقت بهم توجه نکرده وقتی از همسرم میخوام باهام دردودل کنه حرفاش بزنه هیچ وقت نمیگه و دردودلای منو اهمیت نمیده وقتی ازش میخوام بهم توجه کنه مسخره ام میکنه وقتی مشورت میکنیم حتی اگه نظرش اشتباه باشه خودشم شاید بدونه اینو میگه میخوای حرف حرف تو باشه درحالی که هیچ وقت هدفم این نبوده

بیشتر ساعت هاش دوست داره با دوستاش باشه حتی اگه خسته باشه نتونه روپاهاش واسته میره پیش اونا حتی زمانی که من مریض بودم و تب و لرز داشتم رفت پیش اونا

شبا که میاد سعی میکنم تمام کارام انجام داده باشم تا میاد کنارش باشم ولی علاقه ای نداره 

میگه تو هیچ وقت نمیفهمی من کی جدی ام کی شوخی میکنم ولی فلان همکار خانمم خیلی خوب میفهمه

اشکام و گریه هام اصلا براش مهم نیست 

کلا برای کسی مهم نیستم بارها امتحان کردم سه ماه گوشی نداشتم یک نفر از دوستام یکبارم سراغم نگرفتن و بهشون زنگ زدم متوجه شدم یکبارم بهم زنگ نزده بودن که متوجه این موضوع بشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما اعتماد به نفس پایینی داره.و آدم ساده ای هستی.اصلا اهل تظاهر و دروغ نیستی.و از ته دلت محبت میکنی.و حرفهایی که میزنی همه درسته و حق رو میگی....دلیلش اینه.

ما بد نیستیم.....

منم همیچ وقت برای کسی مهم نیستم چیکار میشه کرد

همه فکر میکنن از بداخلاقیمه تنها شدم

دورمون پر از احمقای بدون درک و فهم

آدم ها، خیلی کم بلدند خودشان باشند.کاش آن دسته هم که نقش بازی می کنند،توانایی داشتند دستِ کم،همان نقش را به خوبی درآورند!

یکی لحن کلامه که خیلی مهمه

و اینکه اعتماد بنفس ندارید 

گاهی لوس بودن مهمه و اینکه تو دهنت اینو باورکنی برای فلانی مهمی تا اون انرژی رو جذب کنی 

ذهن خود ادمم خیلی مهمه هی بگی من اینجورم همونم میشی

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

قبلا اینجوری بودم . اما الان خودمو میگیرم . زیاد با کسی رفت و امد نمیکنم . باورت نمیشه اونان که میان سمتم . هرچقدر بی محلی کنی بیشتر جذبت میشن 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

سعی کن حتما یه مشاوره بري،ولی اصلا اويزون همسرت نباش به خودت برس،اومد خودتو سرگرم کن با یه چیزی،بعد از یه مدت خودش میاد سمتت،برای دوستات که میگی من حتی خانوادمم همينن یه بار امتحان کردم زنگ نزدم دو ماه نه خواهرم زنگ زد نه مامانم

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

يه مدت به همشون كم محلى كن و براى خودت زندگى كن هميشه در دسترسشون نباش و بهشون سرويس نده شايد درست بشه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود