من 30سالمه با هرکسی حرف میزنم حرفم بد برداشت میکنه انقدر زیاد اتفاق افتاده که مطمئنم مشکل اصلی از خودمه همسرم خانوادم خانواده همسرم هیچ کس علاقه ای با هم صحبتی باهام نداره و فکر میکنن من میخوام اونارا اذیت کنم در حالی که هیچ وقت هدفم این نبوده
ادم شدیدا احساساتی هستم ولی هیچ کس هیچ وقت بهم توجه نکرده وقتی از همسرم میخوام باهام دردودل کنه حرفاش بزنه هیچ وقت نمیگه و دردودلای منو اهمیت نمیده وقتی ازش میخوام بهم توجه کنه مسخره ام میکنه وقتی مشورت میکنیم حتی اگه نظرش اشتباه باشه خودشم شاید بدونه اینو میگه میخوای حرف حرف تو باشه درحالی که هیچ وقت هدفم این نبوده
بیشتر ساعت هاش دوست داره با دوستاش باشه حتی اگه خسته باشه نتونه روپاهاش واسته میره پیش اونا حتی زمانی که من مریض بودم و تب و لرز داشتم رفت پیش اونا
شبا که میاد سعی میکنم تمام کارام انجام داده باشم تا میاد کنارش باشم ولی علاقه ای نداره
میگه تو هیچ وقت نمیفهمی من کی جدی ام کی شوخی میکنم ولی فلان همکار خانمم خیلی خوب میفهمه
اشکام و گریه هام اصلا براش مهم نیست
کلا برای کسی مهم نیستم بارها امتحان کردم سه ماه گوشی نداشتم یک نفر از دوستام یکبارم سراغم نگرفتن و بهشون زنگ زدم متوجه شدم یکبارم بهم زنگ نزده بودن که متوجه این موضوع بشن