2777
2789
عنوان

ادم بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 22 پست
عزیزم شما اعتماد به نفس پایینی داره.و آدم ساده ای هستی.اصلا اهل تظاهر و دروغ نیستی.و از ته دلت محبت ...

کاملا درسته😘😘😘😘

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

اگه خودت میتونی تمرین کنی و اعتماد به نفست و بالا ببری و برای خودت زندگی کنی خوبه.ولی اگه اراده ت ضعیفه برو روانشناس کمکت کنه.چرا باید جوونی و عمر خودت  و صرف محبت کردن و شاد نگه داشتن آدمایی کنی که برات ارزش قائل نیستن.چرا باید منتظر این باشی که شوهرت برات صحبت کنه یا برای شوهرت درد و دل کنی؟همش میخوایی خودتو بهشون ثابت کنی ولی نمیدونی که داری بدتر خراب میکنی.اگه شوهرت ببینه تو اعتماد به نفس بالایی داری و به جاش بهش محبت کنی خیلی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم 

و فهمیدم آدمای اطرافم آدمای چند رنگن 

فقط تظاهر میکنن 

چون من نمیتونم مثل اونا باشم تو جمع هاشون پذیرفته نمیشم 

مثلا طرف میبینی هزارتا ایراد از کسی میگیره اما تا میبینش قربون صدقه و محبت اما من اگه از کسی خوشم نیاد و ایرادی تو وجودش ببینم همچین کاری نمیکنم  بداخلاقی و تحقیر و توهین هم نمیکنم فقط مثل اینکه سنگی روبروم باشه یا تکه چوب بی احساسی باش رفتار میکنم انگار که اصلا وجود نداره باهاش همکلام نمیشم مگر در مواقع ضروری اما اخم و تخم و بدگویی هم ندارم 

آدمای کنونی فقط دنبال تعریف و تمجید و تایید و ابراز علاقه دورغینن و اگه تو اینطور نباشی بی احساس و مغرور خطابت میکنن مثل من

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا 

این طور که من برداشت کردم احتمال داره توی صحبت کردن خیلی رکی معمولا آدما با فردی که رکه خیلی احساس و ارتباط خوبی برقرار نمیکنند چون شاید شما دارید حرف درست رو می زنید ولی زدن حرف درست گاهی اوقات بیشتر باعث زدگی میشه منظورم اینه اون فرد خودش میدونه مثلا فلان رفتارش اشتباه هست ولی به روی خودش نمیاره  اینکه شما به روش بیارید حس خوبی بهش نمیده و باعث میشه بیشتر ازت دور بشه یه چیز دیگه هم ارتباطتون با همسر شما مهارت ارتباط رو به دست نیاوردید ابتدا روش های برقراری ارتباط رو حالا از توی نت یا کتاب حتی مشاور یاد بگیرید بعد هم عزیزم دنیای مردها با ما خانوماکلی فرق داره اینکه شما همش خودتو وابسته نشون بدی و هی بخوای کاری انجام بدی که بقیه خوش حال بشن جواب عکس داده به نظرم یه مدت برای خودت زندگی کن خودت رو اولویت قرار بده تغییر ایجاد کن توی شیوه ی زندگی کردن ببین چه کاری باعث خوشحالی و حس خوبت میشه اگر دوستان قدیمی فراموشت کردن بی خیال برو سراغ دوستان جدید  این حس منفی نسبت به خودت رو فراموش کن اول تو باید خودتو قبول داشته باشی تا بقیه هم بهت اعتماد کنند و قبولت داشته باشن هیچ کس مهمتر از خودت نیست پس به حرف دیگران توجه نکن از وابسته بودن دوری کن ومستقل باش بذار بقیه برای بودن با تو پیش قدم بشن نه تو مطمئن باش با کمی توجه به خودت زندگی ات دلپذیر تر میشه حیفه این روزهای عمرت که بیهوده با این ذهنیت هدر بشه از این روزها و فرصتهایی که داری استفاده کن و لذت ببر عزیزم چون مثل برق و باد میگذره

خدایا شکرت 😍😍😍
سعی کن حتما یه مشاوره بري،ولی اصلا اويزون همسرت نباش به خودت برس،اومد خودتو سرگرم کن با یه چیزی،بعد ...

خانواده منم همینن 

حتی خواهرم خواسته بود زیاد نرم پیششون داداششم که اصلا حسابم نمیکنه و مادرم بخاطر اینک اون دوتا از دست نده پشتشونه

خانواده منم همینن  حتی خواهرم خواسته بود زیاد نرم پیششون داداششم که اصلا حسابم نمیکنه و مادرم ...

دقیقا حرف دل منو زدي،چند ماه پیش خواهرم منو از خونش بیرون کرد گفت بچه‌ها ت زیاد گریه میکنن،هفته‌ی پیش هم مامانم و داداشم بيرونم کردن با اینکه خودشون دعوتم کرده بودند گفتن بچه هات ساکت نميشينن،بی خیال برای خودت زندگی کن ، من چند ساله افسردگی گرفتم ولی الان تصمیم دارم فقط به خودمو بچه‌ها م برسم من یه بار زندگی میکنم،امیدوارم تو هم راه تو پیدا کنی مشاوره اگه بتونی بري خیلی کمکت میکنه منم میرفتم😘😘😘

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺