2777
2789
عنوان

پولیپ روده بزرگ

39531 بازدید | 40 پست

میشه منم راهنمایی کنید

خواهرم چند ماهیه خون میبینه بعد مدفوع رفت کولونوسکوپی بهش گفتن پولیپش بزرگ بوده و چسپیده از نظر  ظاهری چیز خوبی نبوده برا همین ازش نمونه گرفتن هفته دیگه جوابش میاد داریم دیونه میشیم نکنه چیز بدی باشه کسی میدونه ؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالله چیزی نیست  نگفتن احتمالا کولیت یا کرون باشه؟؟

فقط گفت بزرگه نشده با کلو در بیارن باید بره تهران اونجا دستگاهشو دارن و این که چسپیده بوده خیلی نگرانشیم مامانم داغونه اخه خواهرم فقط ۴۳ سال داره 

فقط گفت بزرگه نشده با کلو در بیارن باید بره تهران اونجا دستگاهشو دارن و این که چسپیده بوده خیلی نگرا ...

نه عزیزم اصلا نگرانی نداره 

الان همچی قابل درمانه 

خیالت تخت

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

یبوست از قبل داشته

نه خدارو شکر اصلا یبوست نداره و نداشته میگه هیچ وقت مشکل معده و شکم درد هم نداشتم فقط ۷ ماهیه میگه بعضی وقت ها خون میبینم رفت دکتر بهش گفت برو کلو بده اونم انجام داده ولی دکتره ترسوندتشون 

خدا از زبونتون بشنوه الهی میگه فقط ترسم از حرف دکتره انگاری داشته امادم میکرده

دکترها همینن یه حرف بزرگ میکنن به مریض میزنن 

چیزی نیست 

امیدد به خدا باشه 

بعد ش گرفتین جواب یه خبر به من بدین 

دکترها همینن یه حرف بزرگ میکنن به مریض میزنن  چیزی نیست  امیدد به خدا باشه  بعد ش ...

جوابو گرفتیم بهمون گفتن پولیپ از نوع خطرناکشه دکتر اولی که کولونوسکوپی کرده بود گفت پولیپ سرطانی شده و باید جراحی بشه و مرحله اولیه هستش شاید به شیمی درمانی هم نیاز نباشه ولی دکتر بعدی که متخصص داخلی و خون و سرطان بود گفت آزمایشش دقیق مشخص نیست که سرطان باشه اول عمل میشه بعد که پولیپ اومد بیرون اون موقع نمونه برداری میشه اگه سرطانی بود بعد تصمیم میگیریم

خواهشی که دارم لطفا یک دکتر عالی میخوام برا عملش  لطفا هم بیمارستانش عالی باشه هم دکترش هزینش اصلا مهم نیست!