2777
2789
عنوان

تحویل سال

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 58 پست

ما که قبلنا هرمی خونه باباش بود برا تحویل سال بعدش می‌رفتیم برا عید دیدنی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من زن و شوهر باید تحویل سال کنار هم باشن حالا هر جا باشه مهم نیست...

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ما که قبلنا هرمی خونه باباش بود برا تحویل سال بعدش می‌رفتیم برا عید دیدنی

ماهم همینطوری بوریم ولی امسال از حرفای شوهرم متوحه شدم از این وضعیت راضی نیست.میگه همه خواهر وبرادرم هرجا میرن زن وشوهر باهمن.

عزیزم ما دیر به دیر میریم .پسرم کوچیک بهونه عزیز وآقاجونشو میگیره.خب نمیشه که کل سال توخونم بمونم تو ...

میشه بپرسم کجایین؟

دخترمنم همیشه بهونه عزیز وبابابزرگشو میگیره 

البته اونا تابستونا میرن روستا چون باغ بزرگ وکلی زمین کشاورزی و کلی وسیله دارن اونجا ماهم میریم کل ۵ ماه (سه ماه تابستون یه ماه پاییز یه ماه بهار )اونجا میمونیم

دیگه عادت کردیم

سال تحویلم همیشه هرسه تا جاری سر سفره پدرشوهرم جمع میشیم

برو شهرستان وبمون پیش شوهرت چون اون الویته

Unutma ki bu sadece kötü bir gün, kötü bir hayat değil 🌹
اتفاقا ناراحت میشه .خیلی هم ناراحت میشه بعدش که برم خونشون همش یه سره میگه انقدر میگه که از دماغم در ...

گزينه چهارم.     بريد شهرتون ولي تحويل سال توي پارك باشيد  سه نفري با گل پسرتون 

مرنج و مرنجان
وقتی اختلاف و ناراحتی پیش میاد بمون خونه خودتون یا شوهرتو راضی کن خونه پدرت برین عیده دیگه کینه چیه

آخه اختلاف سر یه بحث مسخره پیش اومد و مادرم در خق شوهرم بد کزد خیلی دلخوزه منم بهش حق میدم 

مامانت ناراحت نشه چون خانواده اصلی شما بعد ازدواج همسرته و قطعا تحویل سال باید کنار ایشون باشی

وا این چه حرفیه خانواده اصلی همونایی هستن که یه عمر بزرگت کردن و برات زحمت کشیدن نه شوهر و خانوادش چه دلیلی داره وقتی شوهرش عید خونه پدر خانومش زورش میگیره بره ولی ایشون باید خانواده خودشو بزار زیر پا که شوهرش دوس نداره اونجا بره  بره خونه پدرشوهرش

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
آخه اختلاف سر یه بحث مسخره پیش اومد و مادرم در خق شوهرم بد کزد خیلی دلخوزه منم بهش حق میدم 

باشه شوهر شما کوچیک تره وظیفه شه بره عید دیدنی

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

عزیزم بهترین کاراینه بمونیدخونه خودتون 

بعدازتحویل سال بریدخونه پدرومادروپدرشوهر 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اتفاقا ناراحت میشه .خیلی هم ناراحت میشه بعدش که برم خونشون همش یه سره میگه انقدر میگه که از دماغم در ...

یه بار جلوشونذمحترمانه وایسی که ما خانواده ایم مستقلیم اول زن، مادر یه خانواده ام بعد دختر شما می فهمن که نیاید دخالت کرد الویت اولت باید خانواده خودت باشه نه پدرومادراتون

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است