2777
2789
عنوان

تحویل سال

644 بازدید | 58 پست

سلام خانومای خوب سایت ممنون میشم راهنماییم کنید

مایه شهر دور از خونوادهامون زندگی میکنیم واسه عید چندروز زودتر میخواهیم شهر خودمون بریم حالا این وسط  شوهر من بعلت یه سری اختلافات خونه پدرم نمیاد ‌.اگه برم شهر خودمون اون میره خونه پدرش منم میرم خونه پدرم تحویل سال کنار هم نیستیم.خودش میگه دوس داری بیا خونه بابام باهم باشیم ولی اگه من خونه پدرشوهرم برم خونواده خودم مخصوصا مادرم خیلی ناراحت میشه و همش نیش وکنایه راه میندازه .به نظرتون با این اوصاف من تحویل سال خونه خودم بمونم ونرم یا شهر خودمون برم و خونه پدر شوهرم کنار همسرم تحویل سال باشم؟اینم بگم که طبق شواهد سنوات گذشته قبل عید همه همسایه ها میرن و آپارتمان شبیه خونه ارواح میشه و اگه بمونیم تنهاواحدیم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

از کرونا راهنمایی بگیر 😓

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کرونا راهنمایی بگیر 😓

عزیزم ما دیر به دیر میریم .پسرم کوچیک بهونه عزیز وآقاجونشو میگیره.خب نمیشه که کل سال توخونم بمونم تو چهاردیواری وشهری که حتی یه پارک درست وحسابی نداره

مامانت ناراحت نشه چون خانواده اصلی شما بعد ازدواج همسرته و قطعا تحویل سال باید کنار ایشون باشی

اتفاقا ناراحت میشه .خیلی هم ناراحت میشه بعدش که برم خونشون همش یه سره میگه انقدر میگه که از دماغم در میاد

خونه بمون بعدش برید اونجا حیف نیست وشوهرت و بچت و خودت پیش هم نباشید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اتفاقا ناراحت میشه .خیلی هم ناراحت میشه بعدش که برم خونشون همش یه سره میگه انقدر میگه که از دماغم در ...

خب پس نرو

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭