2777
2789
عنوان

تحویل سال

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 58 پست
فقط اونایی ک میگن کنارهمسرت باش😏ینی وقتی شوهرت باخانوادت خوب نیس ونمیره خونشون زن بایدبره باشوهرش خ ...

دقیقا جالبه یکی میگه خانواده اصلیت الان شوهرتینان نه مامان و بابات 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم امسال قرار بود که عید با شوهرم بیام پیش خانوادم که پارسال ربخاطر کرونا نشد که زد روز پدر مامانم رو عمل کردند از ۱۰اسفند اینجام بعد شوهرم میگه من بیام برگردم هزینه ها زیاد میشه چون برج ۲زایمان دارم بیا عید خونه تابستون باهم میریم

فقط اونایی ک میگن کنارهمسرت باش😏ینی وقتی شوهرت باخانوادت خوب نیس ونمیره خونشون زن بایدبره باشوهرش خ ...

اره اولا پدرشوهر بیچاره که کاری نکرده چرا نره؟ دوما شوهرش هم بابای بچشه دوست پسرش نیس که ادم مهمی نباشه چه مرد چه زن الویت باید خانواده یاشه به پدرو مادر هم احترام بزارن همین

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
دقیقا جالبه یکی میگه خانواده اصلیت الان شوهرتینان نه مامان و بابات 

عزیزم من و شوهرم نهایت ادب وکمال نسلت به پدر ومادرم داریم با اینکه از طرف پدر ومادر من خیلی نسبت به همسرم توهین بود خیلیا.ولی همسرم میگفت احترام میذارم اول بخاطر خدا دوم بخاطر خود تو سوم بخاطر اینکه پسرم تو اینده بهم احترام بذاره.ولی چند ماه پیش سر یه قضیه بحث شد وشوهرم ی ک کلمم نگفت با اینکه همش بهش توهین و بی احترامی کردن فقط دست منو گرفت وبرد خونه پدرش .

[QUOTE=180582564]ما هم‌ جنوبیم یه چند روز دیگه‌ میریم شهرمون[/QUOT  از آشنایی با شما واقعا خوش ...

دیگه واقعا خیلی دلم تنگیده واسه خونمون و خانواده هامون. هی کار واسمون پیش میاد رفتنمون به تعویق میوفته سخته آدم عید تو شهر غریب بمونه

برای ظهور آقا امام زمان صلوات🥰🤲🙏
عزیزم من و شوهرم نهایت ادب وکمال نسلت به پدر ومادرم داریم با اینکه از طرف پدر ومادر من خیلی نسبت به ...

اگه اینجوره که دیگه حق باشوهرته .غیرازاین هم بود خانواده شوهرت هم مثل مادر تو انتظار دارن بچشون پیششون باشه میخواید دیر راه بیفتید که سال تحویل توراه باشید منم در فکرم همینکارا بکنم .چون هروقت میریم شوهرم راضی نمیشه بیاد خونه بابام میکه مادرم تنهاس راست هم میگه منم خیلی میلی به پیش مادرشوهربودن ندارم امسال فکر کردم خونه خودمون بمونم یا توراه باشم

یا رب العالمین
من مادر شوهرم فوت شدن.از پدر شوهرمم بدی ندیدم اصلا 

خوب اگه اینجوره که شوهرت حق داره با پدرش باشه تنهاس گناه داره مادرت شماهم نرید پدرت وبقیه هستن.

حس میکنم مادرت از اون اخلاقا داره که میخواد همه بچه وداماد وعروسا توچنگ خودش بگیره ومال خودش باشن.

یا رب العالمین