2777
2789

هیچوقت فکر نمیکردم اینقدر از من سرد شده باشه.همیشه سرش تو گوشیشه و من اعتراض میکردم به این وضع.دیشب سر یه موضوع خیلیییی ساده دعوامون شد.گفت تو بی خاصیتی، به درد نخوری، عرضه انجام هیچ کاری رو نداری، بهم گفت گ ه.دیگه یه لحظه احساس کردم تحمل این همه  بیتوجهی که تو این سالها داشته رو ندارم، رفتم سم بخورم، سریع اومد سم رو پرت کرد که یه مقدار پرید تو چشمم.سمه به زبون و لبم هم خورد.بعدش کلی شستشو دادم ولی یه کوچولو گیج بودم دیشب.الان کمک میخوام.میخوام هرچی بلدین از خونه داری، زیبایی، همسرداری، زندگی و ... بهم یاد بدین.

زندگیم داره واقعا از هم میپاشه، یعنی پاشیده.

الان جز شما هیچکس رو ندارم

نمیخوام حالتون رو بدتر کنم دوست عزیز. اما سم خوردن واقعا نشونه اینه که شما یک زن زندگی هستید؟ زندگی مشترک رو دو نفر ادم میسازن و هردو باید تکیه گاه هم باشن. شما سم میخورید؟! راه حل دیگه نبود؟

اسی خودت نکش مثل قبلا ها باش من خونم تر تمیز خودم تمیز و عطر اینا ولی باز شوهرم میگه زن نیسیتی و چرت و پلا ۵ انگشتت ب عسل بمالی ب چشمشون فروکنی هم میگن تو بدی 

مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام حالتون رو بدتر کنم دوست عزیز. اما سم خوردن واقعا نشونه اینه که شما یک زن زندگی هستید؟ زندگی ...

بریدم بخدا. از زندگی لعنتیم بریدم.من با عشق ازدواج کردم، عزیز دردونه بودم تو خونه بابام.یهو افتادم تو هزارتا بلا و سختی. تحمل کردم بخاطر عشقم.ولی دیگه بی توجهی رو نمیتونم تحمل کنم.

سلام.

هیچ چیز در دنیا بهتر از ارامش. و سلامتی و شخصیت انسانی نیست که ظاهرا شما نه ارامش دارید و با فحشهایی که از جانب شوهر میخورید شخصیت شما نیز له میشود و در اینده اگر به فکر خود نباشید سلامتی را هم ازدست میدهید به همین جهت به عقیده اگر خانم احساس ارامش ندار د و احساس میکن د با زوج خرد میشود هرچه سریع تر باید از این زندگی بیرون بیاید زیرا درغیر این صورت بزرگترین ظلم را به خود کرده و بزرگترن نعمتی که خدابه او داده{ارامش.سلامتی.کرامت انسانی} را ندید گرفته.

من واقعا نمیدونم زن زندگی یعنی کی؟ یعنی چکارایی باید بکنم،؟

دقیقا این سوال برای منم هست اخه ب بچه رسیدگی کنیم خودمون رسیدگی کنیم خونه تر تمیز غذا ب موقع توقع شون چیه حتما میخوان یه لباس باز با ی رژ قرمز فقط رو تخت بخوابیم 😒

مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم 
من واقعا نمیدونم زن زندگی یعنی کی؟ یعنی چکارایی باید بکنم،؟ 

شما شاید وظیفه ایی که در زندگی مشترک دارید را انجام میدهید و ممکن است شوهرتان غافل از وظیفه خود در زندگی  باشد پس هر مشکلی که پیش میاید علتش شما نیستید.

فردی گفت.اگر توهین شنیدی توهین کن.

اگر کتک خوردی کتک بزن توانش را نداری جیغ بکش صروصدا کن.دادو بیداد کن.لجبازی و..... تا کتک خوردن تکرار نشود

اگر بی محلی و بی توجهی دیده اید شما هم بیتوجهی کن و حرفایش را ندید بگیر

به هر حال به سایت راسخون قسمت مشاور خانواده رجوع کنید

بریدم بخدا. از زندگی لعنتیم بریدم.من با عشق ازدواج کردم، عزیز دردونه بودم تو خونه بابام.یهو افتادم ت ...

راهش فقط به خودت ارزش و بها دادنه عزیزم.به خودت و بدنت و روحت برس فقط برای خودت .اونو از دایره ی توجه و دیدت دور کن فقط خودت.یواش یواش میاد سمتت

خدا لعنت کنه این اینستا رو که اینقدر توقع مردارو نسبت به زنشون بالا برده.

یه مشت عقده ای از صبح تا شب تو اینستا خودشونو به نمایش میذارن و باعث بدبختی زندگی ها میشن.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

[QUOTE=180271481]خدا لعنت کنه این اینستا رو که اینقدر توقع مردارو نسبت به زنشون بالا برده. یه مشت عقده ای از صبح تا ...[/QUOTEبرخی افراد فراموش کردن انسان آفریده شدن،مثل حیوانات خودشون رو لخت در معرض نمایش همه قرار میدن

خدا لعنت کنه این اینستا رو که اینقدر توقع مردارو نسبت به زنشون بالا برده. یه مشت عقده ای از صبح تا ...

اره بخدا.من کلا همیشه همینجوری بودم.ولی تازه یکسالی هست دیگه خیلی غر میزنه و ازم سرد شده.

دقیقا این سوال برای منم هست اخه ب بچه رسیدگی کنیم خودمون رسیدگی کنیم خونه تر تمیز غذا ب موقع توقع شو ...

زن و مرد هردو باید درست عمل کنند و شما هم به عنوان یک انسان اگر دیدی شوهر به خواسته شما توجه نمیکند برای حفظ کرامت انسانی خود به خواسته هایش توجه نکنید.ظاهرا شما میخواهید جلب توجه کنید خوب این خوب است ولی زمانی که شوهر این ها را نمیبیند پس کار بی فایده ایی هست 

هرگاه دیدید محبت میکند محبت کنید.

توجه میکند توجه کنید

نیازتان را رفع میکند نیازش را رفع کنید.

احترام میگذارد احترام بگذارید

بهانه گیر است شما هم بهانه گیر شوید

برای تربیت و درمان رفتار سوء شوهر موارد فوق الزامی است البته بنده مشاور حقوقی هستم و هیچ سر رشته ایی در مشاور خانوادگی ندارم به سایت راسخون قسمت مشاور مراجعه نمایید