2777
2789
عنوان

همه بیاین کمکم کنید،جز شما هیچکی رو ندارم😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 34 پست
[QUOTE=180271481]خدا لعنت کنه این اینستا رو که اینقدر توقع مردارو نسبت به زنشون بالا برده. یه مشت عق ...

بخاطر شرایط شغلیش، دختر هم زیاد دور و برشه و همه هم خیلیییی به خودشون میرسن.بخدا تحملم تموم شده دیگه.اصلا منو نمیبینه.من براش از جون، پول مایه گذاشتم ولی بمن میگه تو ظریف نیستی

اره بخدا.من کلا همیشه همینجوری بودم.ولی تازه یکسالی هست دیگه خیلی غر میزنه و ازم سرد شده.

الهی عزیزم.

شما هم ازش پول بگیر و به خودت برس.

بگو اینجور کارا خرج میخواد.

اصلا کوتاه نیا عزیزم.

نذار زندگیت بخاطر یه مشت هرزه از هم بپاشه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا نمیدونم زن زندگی یعنی کی؟ یعنی چکارایی باید بکنم،؟ 

عزیزم هیچ کاری نمیخوای بکنی فقط خودت باش ....شوهرت ارزش یه قطره ازاشکتونداره....سعی کن به خودت برس  ....به آشپزی   خودتوتغذیه کن ازهمه نوع غذابخور   ....بپوش ....برای خودت خصوصیاتی هم داشته باش بیشتربهش وابسته نشو....به زورنمیشه اونوب طرفت بکشونی   بایددکم کم  اونو  بع خودت بکشی باور  کن موبایل نمیتونه اون ارامشی که شمابهش میدی اون بده    ...فقط وقت میگذرونه ....مطمعن باش ازدنیای مجازی ضرررمیبینه ی روزی وپشیمون میشع      ....

دقیقا این سوال برای منم هست اخه ب بچه رسیدگی کنیم خودمون رسیدگی کنیم خونه تر تمیز غذا ب موقع توقع شو ...

من بچه ندارم.بچمو از دست دادم یعنی سقط شد.حتی تو اون شرایطم درکم نکرد.نمیگم مرد بدیه.اتفاقا ادم خوبیع ولی بمن که زنش هستم بی تفاوته.

من بچه ندارم.بچمو از دست دادم یعنی سقط شد.حتی تو اون شرایطم درکم نکرد.نمیگم مرد بدیه.اتفاقا ادم خوبی ...

بخدا هر جور دلشون بخاد مثل خودشونم رفتار کنی ک من هر راه سر زدم باز یه چیزی میگن  یه چیزی کم میدونن بهتره بیخیالشون بشی من تازه زبون شوهرم پیدا کرد هر همیشه مثل خودش حرف زدم خوب شدم ولی الان هر چی بگه باید یدونه با حرص بگم بهت ربط نداره ویا زیاد خوب نباشم اون اونکقت دیگه ساکت میشه میگه اره هر چی باشه و بگی حقیقته 😂😂

مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم 
راهش فقط به خودت ارزش و بها دادنه عزیزم.به خودت و بدنت و روحت برس فقط برای خودت .اونو از دایره ی توج ...

از خودم بیزارم.باعث شده همش فکر کنم زشتم.درصورتیکه چهره خوبی دارم و سفید و بورم و هیچ مشکلی تو چهرم ندارم.یه ادم معمولیه رو به خوب هستم .اما اعتماد بنفسمو له کرده

الهی عزیزم. شما هم ازش پول بگیر و به خودت برس. بگو اینجور کارا خرج میخواد. اصلا کوتاه نیا عزیزم. ...

من یه احمقم.همه پولاشو میده دست من، خودمم درامد دارم ولی حتی یکبار ارایشگاه نرفتم.هیچی نداشت.صاحب خونه و دو تا ماشینش کردم ولی هرچی گفتم رانندگی یادم بده، یادم نداد.

من یه احمقم.همه پولاشو میده دست من، خودمم درامد دارم ولی حتی یکبار ارایشگاه نرفتم.هیچی نداشت.صاحب خو ...

دور از جونت عزیزم.

خب پس منتظر چی هستی؟؟؟!!!

دیگه بسم الله بگو و بلند شو به خودت برس.

مگه چقدر جوونی!!!!!

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

[QUOTE=180271481]خدا لعنت کنه این اینستا رو که اینقدر توقع مردارو نسبت به زنشون بالا برده. یه مشت عق ...

چرا    اعتراض نکنیییم      چرا ساکت موندیییم     .....اینستا    بیشترمرداروخراب کرده🤔

نشنیدم اسمشو تا حالا.کتاب خوبیه؟

اره من خودم درحال خوندنشم نصفشو خوندم

هرخطو که میخونم میبینم چقد اشتباهات داشتم 😐💔

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
بخدا هر جور دلشون بخاد مثل خودشونم رفتار کنی ک من هر راه سر زدم باز یه چیزی میگن  یه چیزی کم می ...

من باهاش دعوا میکنم و مثل خودش رفتار میکنم ولی بعضی حرفا قلب آدمو میسوزونه

چرا    اعتراض نکنیییم      چرا ساکت موندیییم     .....اینستا  ...

چند روز پیش بمن گفت اگه چاق بشی ولت میکنم یا میرم با یکی دیگه.اصلا ازون روز داغون شدم که دیشب تصمیم به خودکشی گرفتم.