2777
2789
همه مثل هم نیستن البته

همشون دقیقا عین هم هستن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یک غسلی هطت بهش میگن مافضمّه ... فکر کنم اون غسل هست

اون كه واسه نمازه 😐😂 وقتي نزديك قضا شدنش باشه و ندوني قضا هست يا نه به نيت ما في الضمه ميخوني كه اگر قضا بود قضاشو خونده باشي اگر درست بود كه همون درستش باشه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا من جدا جدا میگیرم مثلا شده شب رابطه داشتیم صبحش پریود بشم...دیگ اخرش هر دو رو غسل میکنم جدا جدا مثلا اول غسل جنابه بعد اونیکی

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
ببخشید برای غسل بعد از قاعدگی چی باید گفت؟؟

من میگم غسل حیض

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزيزم چند نيت و يه غسل كافيه ، مثلا نيت غسل حيض و حنابت و غسل جمعه رو بكن و يه غسل انجام بده

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اون كه واسه نمازه 😐😂 وقتي نزديك قضا شدنش باشه و ندوني قضا هست يا نه به نيت ما في الضمه ميخوني كه ا ...

ما فی ضمه یعنی هر آنچه ب گردنمه 

این ممکنه در مورد نماز باشه یا غسل 

بستگی داره کجا و ب چه نیتی بگی نماز یا غسل 

من تا الان اینو نشنیدم.نیت می کنی برای غسل و انجام می دی دیگه .چرا هر مرحله باز دوباره بگیم عایا؟

اینم حرفیه.من کامل انجام میدم دیگه مو لا درزش نره😉

یعنی چی؟

یه حاج خانومی تعریف میکرد میگفت غسل ما فی الضمه بگیری تمام غسلای که به دوش داری پاک میشه منم هربار غسل میکنم مثلا میگم

غسل طهارت .جنابت .حیض وما فی الضمه میکنم بر من واجب است قربه الی الله  دیگه هم نگران نباش 

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
غسل جنابت بکنی تمام غسل ها رو پاک میکنه

😳😳 اصلا اينطور نيس