تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
اون كه واسه نمازه 😐😂 وقتي نزديك قضا شدنش باشه و ندوني قضا هست يا نه به نيت ما في الضمه ميخوني كه اگر قضا بود قضاشو خونده باشي اگر درست بود كه همون درستش باشه
شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
من تا الان اینو نشنیدم.نیت می کنی برای غسل و انجام می دی دیگه .چرا هر مرحله باز دوباره بگیم عایا؟
اینم حرفیه.من کامل انجام میدم دیگه مو لا درزش نره😉
یه حاج خانومی تعریف میکرد میگفت غسل ما فی الضمه بگیری تمام غسلای که به دوش داری پاک میشه منم هربار غسل میکنم مثلا میگم
غسل طهارت .جنابت .حیض وما فی الضمه میکنم بر من واجب است قربه الی الله دیگه هم نگران نباش
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢