2777
2789
من که نگفتم استغفراالله پیامبرن  گفتن تو جلسات کلاس قران سوال کردن   خانم که درس میدا ...

شايد شما استباه متوجه شدي 

ايشون گفته غسل جنابت كني نياز به وضو واسه نماز نيس 

نه اينكه غسل جنابت بي نياز كنه از غسل هاي ديگه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی بگم غسل حیض انجام میدم واجب قربه الله؟؟

ببین البته ب مرجع تقلیدت مراجعه کن.من خودم میگم غسل حیض سر و گردن میکنم بر من واجب قرب.... و بقیه مراحل.و اینو خیلیا ممکنه ندونن من معذرت میخوام میگم ولی مگن غسل مثل وضو اگه وسطش باد معده خارج شه غسل باطل میشه و باید دوباره غسل کرد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ببین البته ب مرجع تقلیدت مراجعه کن.من خودم میگم غسل حیض سر و گردن میکنم بر من واجب قرب.... و بقیه مر ...

ممنون گلم🤗🤗🌸🌸😘😘😍

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

ممنون گلم🤗🤗🌸🌸😘😘😍

فدات

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دخترا ما مکه رفتنی حاج اقای کاروان گفت که غسل جنابت کنی میتونی بدون وضو نماز بخونی  و گفت غسل ...

وضو بعد از غسل جنابت حرامه یعنی اگر غسل جنابت کنی و کاری ک وضو رو باطل می کنه نکنی واجبه ک با همون نماز بخونی

شايد شما استباه متوجه شدي  ايشون گفته غسل جنابت كني نياز به وضو واسه نماز نيس  نه اينكه ...

نه عزیزم اون که خودم میدونم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بچه ها نياز نيست وايسيد زير دوش دونه دونه نام ببريد غسل فلان قربتن الي الله 

همون نيت دلي كنيد كافيه 

حتي واسه نماز هم ميگن نياز نيست به زبون بياريد كه من الان دارم فلان نمازو ميخونم 

اون چيزي كه تو دلتونه حسابه 

در حدي كه اگر كسي از شما پرسيد واسه كي يا چي نماز ميخوني جواب بدي براي رضا خدا ! همين 

سختش نكنيد 

نياز نيس بگيد اول سر و گردن ميشورم 

دوم سمت راست !!! 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
بادمعده غسل روباطل میکنه؟

😐😐 عشقم خدايي اينارو صد بار تو مدرسه ياد دادن 

اگر باد باطلش كنه كه روزي بيست بار بري غسل كني😐

خب يه سرچ كن تو گوگل راجش

ببین البته ب مرجع تقلیدت مراجعه کن.من خودم میگم غسل حیض سر و گردن میکنم بر من واجب قرب.... و بقیه مر ...

نه عزیزجان غسل باطل نمی شه ولی مثلا اگر غسل جنابت باشه با اون غسل کفایت نداره و برای نماز باید وضو گرفت.

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....