2777
2789
پس گوش نکن چون اصلاااا درست نگفته 

خداروشکر تا حالا هیچ غسلی نزاشتم گردنم بمونه که بخوام همه رو جمع کنم باهم انجام بدم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بشورم یابایدبگم؟

معمولا میگن غسل فلان برای سر و گردن میکنم بر من واجب قربت الی الله.برای سمت راست از گردن تا پایین قربت ال... و همینطور سمت چپو میگی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وقتی انجام میدم بگم توهرمرحله ؟یااولش کلابگم؟

تو هر مرحله واسه خودش بگو

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بله عزیزم میشه یک غسل ولی با چند تا نیت گرفت 

احتیاط و ... هم نداره 🙃

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
میشه بگم غسل ترتیبی؟

من نمیگم تو میخوای بگی بگو

[QUOTE=180212661]خداروشکر تا حالا هیچ غسلی نزاشتم گردنم بمونه که بخوام همه رو جمع کنم باهم انجام بدم [/QUOTE 

مثلا روز جمعه ماه رجب میری حموم میخوای غسل جمعه و غسل ب نیت ماه رجب کنی تازه هم از حیض پاک شدی و میخوای یک غسل ب نیت همشون انجام بدی 

ممکنه یه نفر بخواد اینطوری همرو جمع کنه و با هم انجام بده 

نیت روچی بگیم؟

مثلم اگه جنابت .حیض .گردنته.اول اونی که بر طرف شده مثلم اول حیض بودی پاک شدی جنابت گردنته ومیخای غسل کنی .بگو غسل حیض میکنم قربتن انالله وغیل میکنم غسل حیض قربتن انالله وغسل مستحبی مثل زیارت اینارو پشت سرهم میگی زیر دوش وامیستی وبعد زیر دوش کل بدنتو اب میکشی

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
هیچ وقت نتونستم با جلساتی ک خانم جلسه ای داره کنار بیام.فقط کیسه دوختن

همه مثل هم نیستن البته

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷