2777
2789
غسل جنابت بکنی تمام غسل ها رو پاک میکنه

وای ترو خدا وقتی اطلاعات ندارید زیر دین کسی نرید

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای ترو خدا وقتی اطلاعات ندارید زیر دین کسی نرید

گناهش به گردن اون خانوم جلسه ای که به من گفت 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

عزیزم برای مثال شما همزمان میخواین غسل حیض. جنابت. وجمعه رو انجام بدید

بگید برای غسل حیض جنابت و جمعه و.. اول سر و گردن و... را میشورم همین دیگه

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡
چرا تو کلاس جلسه گفتن غسل جنابت بکنی هرغسلی گردنت باشه پاک میشه

احتنالا اشتباه کردن لطفا به مرجع رجوع کنید

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟
چرا تو کلاس جلسه گفتن غسل جنابت بکنی هرغسلی گردنت باشه پاک میشه

واقعا ب این جلسات شما اعتقاد دارید خانم جلسه ای از جنس خود ادمان فرستاده خدا ک نیستن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم این چه حرفیه خودتون سواد دارید ی سرچ ساده کنید مرجع تون نڟرشون رو گفتن

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟

هیچ وقت نتونستم با جلساتی ک خانم جلسه ای داره کنار بیام.فقط کیسه دوختن

واقعا ب این جلسات شما اعتقاد دارید خانم جلسه ای از جنس خود ادمان فرستاده خدا ک نیستن

من که نگفتم استغفراالله پیامبرن  گفتن تو جلسات کلاس قران سوال کردن   خانم که درس میداد اینطور جواب دادن 

من که نگفتم استغفراالله پیامبرن  گفتن تو جلسات کلاس قران سوال کردن   خانم که درس میدا ...

ب نظر من حتما برو اشتباهشو بهش بگو.تا با جهلش زندگیشو ادامه نده

عزیزم این چه حرفیه خودتون سواد دارید ی سرچ ساده کنید مرجع تون نڟرشون رو گفتن

من تا حالا هیچ غسلی نمیزارم گردنم بمونه  هرچی باشه همون لحظه انجام میدم 

نیت تمام غسلهاازانواع مختلف: نیت میکنم به جای تمام غسلهای.....یک بارغسل ترتیبی میکنم واجب قربه الی ...

اول سر و گردن بگو بهد سمت راست از بالا تا پایین و بعد سمت چپ از بالا تا پایین