2777
2789
اره خیلی خوبه.میگن ویتامینا بیشتر حفظ میشه

اره هر چی مدت پخت غذا کمتر باشه غذا ویتامین بهتری داره 

ولی متاسفانه بعضی از خانم های ایرانی عذا رو زیاد میذارن بپزه که اشتباه هست اکر دقت کنی ما ایرانی ها کمبود ویتامین تو بدونمون زیاد داریم مخصوصا خانوانواده b , a  و زینک و. اهن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا دلیل استفاده نکردن من اینه ویتامین ارو از بین میبره

اشتباه شما همین جاست هر چه زمان پخت غذا زیاد باشه اون غذا ارزشی غذایی نداره

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من زودپز نداشته باشم زن نیستم🤣

منم همه چی تو زود پز کاش میشد تخم مرغ ابپزم توش درست کرد

اشتباه شما همین جاست هر چه زمان پخت غذا زیاد باشه اون غذا ارزشی غذایی نداره

اتفاقا چند سال پیش یه فوق تخصص خون اومده بود تلوزیون مجری ازش درمورد غذای سالم پرسید و چرا الان بیماری سرطان زیاد شده 

گفتش که چون الن غذاها فوری شده زود شعله رو زیاد میکنن و عذا اماده میشه نا ویتامینی میمونه نه خاصیتی بیماری زا هم میشه 

قبلا خیلی خوب غذا درست میکردن از صبح خانم پا میشد غذا رو میذاشت رو بخاری یا رو شعله خیلی خیلی کم غذا اروم اروم میپخت ویتامیناش حفظ میشد اینجور حرارت زیاد به غذا نمیرسید که سرطانزا بشه....

ن دیگه تخم مرغ و دستگاه دارم اونم عالیه

شوهر من نمیذاره استفاده کنم از ش 

مال من برقی مال شما هم برقی هست

اتفاقا چند سال پیش یه فوق تخصص خون اومده بود تلوزیون مجری ازش درمورد غذای سالم پرسید و چرا الان بیما ...

اتفاقا اگر مقالات زیادی بخونی متوجه میشی مثلا اگر قورمه سبزی رو 7 ساعت بزاری رو حرارت دیگه چیزی از ویتامین ها نمیمونه چون ویتامین ها زمانی که در مجاور حرارات به زمان زیاد باشن از بین میبرن این رو برا غذاهای فست فودی میگن نه غذایی که تو زود پز پخته میشه 

من چندیدن بار که پیش دکتر حق شناس میرفتم میگفت به هیج عنوان غذا رو نزارید بیشتر یه ساعت رو گاز نذارید چون تمام املاح و ویتامین های غذا از بین میره یا میگفت سبزی جات رو زیاد سرخ نکنید مثلا ما خانمایی ایرانی سبزی قورمه سبزی رو جوری سرخ مینکنیم که به رنگ سیاه در میاد که اصلا ارزش غذایی نداره