2777
2789
تخمه مرغ میترکه حالا کل خونه رو بو گند برمیداره😂😂

ها راست میگی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مال من برقی نیست عزیزم.برقی حس خوب ندارم بهش😁

منظورم تخم مرغ بپز بودا

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اتفاقا اگر مقالات زیادی بخونی متوجه میشی مثلا اگر قورمه سبزی رو 7 ساعت بزاری رو حرارت دیگه چیزی از و ...

حالا شما از اون دکتر اینو شنیدین منم از این دکتر 

نه خیر منطورشون فست فود نبود غذاهای معمول سفره رو گفتن

من خودم هم زود پز دارم و زیاداستفاده میکنم ولی پیش دکتر که رفتم برا تغذیه گفتم ماهیچه توی زودپز میزارم حسابی مپزه مغز استخونش هم در میاد گفت تاحال هرچی توی زودپز خوردین فقط شکم پر کن بوده و ارزش غذایی نداشته غذا رو بذارید رو شعله ملایم اروم بپزه

ولی من بیشتر اوقات مجبورم زودپز استفاده کنم 

حالا شما از اون دکتر اینو شنیدین منم از این دکتر  نه خیر منطورشون فست فود نبود غذاهای معمول سف ...

من که این دکتر رو قبول دارم و مقاله های که خوندم فعلا هر کس یه نظر میده

حالا شما از اون دکتر اینو شنیدین منم از این دکتر  نه خیر منطورشون فست فود نبود غذاهای معمول سف ...

دکترا کلا همینن.با طب اسلامی و.سنتی مشکل دارند عزیزم.منتظر هستن مردم مریض بشن.وقتی وزیر بهداشت کشورمون مگ من قبول ندارم از بقیه انتظار دیگه یی نمیشه داشت

خدایا مرسی😍❤
اتفاقا اگر مقالات زیادی بخونی متوجه میشی مثلا اگر قورمه سبزی رو 7 ساعت بزاری رو حرارت دیگه چیزی از و ...

خب اونوقت حرارتش بالاتره

در واقع همون پخت هست

میزان پختگی منظوره ک کم باشه

خب اونوقت حرارتش بالاتره در واقع همون پخت هست میزان پختگی منظوره ک کم باشه

زمان کمی باشه که پخته میشه 

چون وقتی غذا زمان زیاذی رو حرارت باشه تمام املاح و وینامین خودشو از دست میده