2777
2789
عنوان

شهرپرند خوبه برای زندگی؟

193 بازدید | 26 پست

بچه ها ماتبریزیم و همسرم کارمند فرودگاهه انتقالیشو دادن فرودگاه امام ومامجبوریم بیایم پرند زندگی کنیم خیلی میترسم اصلا تاحالا نرفتم  نمیدونم چه جور جاییه امکاناتش درچه حده اگه ساکن پرندین لطفا راهنمایی کنین😔

وجدان،صدای خداست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم فازش؟ 

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
واقعا؟احساس میکنم خیلی کوچیکه فروشگاه اینا داره؟

عزیزم کوچیک هست ولی شهر خیلی تمیز و مرتبیه بله رفا. اتکا. جانبو کوروش. میوه تره بار پارک و پاساژ واسه خرید هم داره به تهران نزدیکه نهایت میری تهران خرید لباس میکنی ولی من که راضیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم ولی خیلی امکانات ضعیفی داره...

البته بستگی داره توی چه سطح زندگی و منطقه ای باشی و یک محیطی رو توصیف کنی...

برای یکی که از جای خیلی پرت و ناجوری رفته پرند اونجا بهشته ولی برای کسی که جای خوبه تهران هست واقعا افتضاحههههه...

واقعا؟احساس میکنم خیلی کوچیکه فروشگاه اینا داره؟

مجتمع ک نیست شهره. من ابجیم ویلا خرید اونجا حدود سه میلیارد خیلی خوشگل و لوکسه. اما فازهاش فرق دارن مسکن مهر هم داره که ناجوره

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم ولی خیلی امکانات ضعیفی داره... البته بستگی داره توی چه سطح زندگی و منطق ...

ماتبریزیم امکاناتش عالیه ازهرلحاظ فکر نکنم تحمل کنم😔

وجدان،صدای خداست...

سرایدار ساختمونمون قبلا پرند بود 

راضی نبود میگع دخترم بزرگ شده دوس ندارم اونجا باشن

میگ خوب نبود دگ نمیدونم

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
ماتبریزیم امکاناتش عالیه ازهرلحاظ فکر نکنم تحمل کنم😔

دقیقا چون گفتی تبریز ..خواستم درست راهنماییت کنم و با تصورات اشتباهی نیای و یهو جا بخوری...

ولی خوب شما به این فک کن که قراره موقتی اینجا باشی..