2777
2789
عنوان

شهرپرند خوبه برای زندگی؟

193 بازدید | 26 پست

بچه ها ماتبریزیم و همسرم کارمند فرودگاهه انتقالیشو دادن فرودگاه امام ومامجبوریم بیایم پرند زندگی کنیم خیلی میترسم اصلا تاحالا نرفتم  نمیدونم چه جور جاییه امکاناتش درچه حده اگه ساکن پرندین لطفا راهنمایی کنین😔

وجدان،صدای خداست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم فازش؟ 

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
واقعا؟احساس میکنم خیلی کوچیکه فروشگاه اینا داره؟

عزیزم کوچیک هست ولی شهر خیلی تمیز و مرتبیه بله رفا. اتکا. جانبو کوروش. میوه تره بار پارک و پاساژ واسه خرید هم داره به تهران نزدیکه نهایت میری تهران خرید لباس میکنی ولی من که راضیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم ولی خیلی امکانات ضعیفی داره...

البته بستگی داره توی چه سطح زندگی و منطقه ای باشی و یک محیطی رو توصیف کنی...

برای یکی که از جای خیلی پرت و ناجوری رفته پرند اونجا بهشته ولی برای کسی که جای خوبه تهران هست واقعا افتضاحههههه...

واقعا؟احساس میکنم خیلی کوچیکه فروشگاه اینا داره؟

مجتمع ک نیست شهره. من ابجیم ویلا خرید اونجا حدود سه میلیارد خیلی خوشگل و لوکسه. اما فازهاش فرق دارن مسکن مهر هم داره که ناجوره

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم ولی خیلی امکانات ضعیفی داره... البته بستگی داره توی چه سطح زندگی و منطق ...

ماتبریزیم امکاناتش عالیه ازهرلحاظ فکر نکنم تحمل کنم😔

وجدان،صدای خداست...

سرایدار ساختمونمون قبلا پرند بود 

راضی نبود میگع دخترم بزرگ شده دوس ندارم اونجا باشن

میگ خوب نبود دگ نمیدونم

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
ماتبریزیم امکاناتش عالیه ازهرلحاظ فکر نکنم تحمل کنم😔

دقیقا چون گفتی تبریز ..خواستم درست راهنماییت کنم و با تصورات اشتباهی نیای و یهو جا بخوری...

ولی خوب شما به این فک کن که قراره موقتی اینجا باشی..