2777
2789
عنوان

حالم خرابه

301 بازدید | 46 پست

پست بد میگم فقط ریپ نکنید تا پاک کنم اسم هم نگید ممنون 😭😭

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

همسرم تهران کار میکنه ماهی یه بار میاد الان زنگ زدم بهش گفت میخوام بخوابم ساعت ده بیدار کن رفته بود پیش داداشش بد گفتم برا چی رفتی پیش داداشت 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشش هم از اون زن بازه های حرفه ای خلاصه این گفت برا یه کاری اومدم هر کاری کردم نگفت اخرش گفت بار میخواد بیادبزار بخوابم یه ساعت بد بیدار میشم در حالی ک به من گفت الان میخوابم ساعت ده بیدارم کن زنگ بزنیم حرف بزنیم منم گفتم بیا وات بگو کارتو نیومد ده تا پیام دادم نیومد زنگ زدم نیومد اخرین بار زنگ زدم فوش داد گوشیو خاموش کرد الان با چشم گریه دارم مینویسم لطفا راهنماییم کنید زنگ زدم اون یکی داداشش ک پاکه و اهل اونکارا نیس گفت رفته قفل درو درست کنه در حالی ک خودش میگه بار میخواد بیاد 

خب

گفتم برو ببین قضیه چیه

گفتم برو ببین قضیه چیه

عزیزم الان که دستت بهش نمیرسه، فعلا صبر کن خودتو اذیت نکن، بخوادم کاری کنه انقد موقعیت داره که نذاره تو بفهمی، بعدشم مگه فقط داداشش میتونه اینکارو کنه، زن ریخته تو خیابون، خودتو اذیت نکن

عزیزم الان که دستت بهش نمیرسه، فعلا صبر کن خودتو اذیت نکن، بخوادم کاری کنه انقد موقعیت داره که نذاره ...

بخدا فقط بفهمم خیانت میکنه یعنی خیانتو میارم جلو چشاش خیانت میکتم  یعنی اینجوری کرد خیانت داره میکنه یا میخواد بخوابه 😭😭😭

عزیزم حساسی  منم به شوهرم گیر بدم کجایی بهم فحش میده حتما کاری پیش اومده چرا اینقدر زنگ میزنی شاید دستش بند باشه زنگ میزنی رو اعصابش میری     البته من موقعیت شوهر خودم را میگم  شما هم شاید همچین اتفاقی براش افتاده

💖عشقم خانواده ام💖
عزیزم حساسی  منم به شوهرم گیر بدم کجایی بهم فحش میده حتما کاری پیش اومده چرا اینقدر زنگ میزنی ش ...

نه دستش بند نیس مثلا به گفته ی خودش میخواس بخوابه برا فوشش ناراحت نیستم میگم نکنه میخواد خیانت کنه 

بخدا فقط بفهمم خیانت میکنه یعنی خیانتو میارم جلو چشاش خیانت میکتم  یعنی اینجوری کرد خیانت داره ...

حالا پیشوازش نرو وقتی هیچی نشده، حتما کار داشته وقتی زیاد زنگ بزنی عصبی میشن

خب گير سه پيچ ندين ديگه عه همينا ميشه باعث دعواتون ميشع

بزارم راحت بخواد خیانت نکنه گیر ندم میتونس بیاد واتساپ جوابمو بده ن اینکه نیاد  در اخر خاموش کنه

اصلا بار هم نمیخواد بیاد میدونم دروغ میگه اونجا کار نمیکنن ک بار نمیاد 

حالا پیشوازش نرو وقتی هیچی نشده، حتما کار داشته وقتی زیاد زنگ بزنی عصبی میشن

زیاد زنگ نزدم همون دوبار میتونست مثل ادم بیاد جوابمو بده بار هم نمیاد اونجا میدونم چون اونجا اصلا کار نمیکنن فقط منزل داداشش اونجاس ک تنها میشینه فقط زن میاره اونجا نکبت

الان ماچیکارکنیم....چی بگین

نمیدونم ک یعنی خیانت میکنه یا ن 😭😭یا من حساس شدم