بزارم راحت بخواد خیانت نکنه گیر ندم میتونس بیاد واتساپ جوابمو بده ن اینکه نیاد در اخر خاموش کن ...
مرد اگه بخواد خیانت کنه یعنی ذاتش خراب باشه خیانت میکنه و درست بشو نیست اگه هم ما زنا خودمون را جر بدیم و دعوا بازم میکنه چون ذاتش خرابه پس اعصاب خودت را خورد نکن
بزارم راحت بخواد خیانت نکنه گیر ندم میتونس بیاد واتساپ جوابمو بده ن اینکه نیاد در اخر خاموش کن ...
ببين مردي ك بخواد خيانت كنه تو فقسم ك بندازيش ده قفلشم كني بازم يه راه پيدا ميكنه پس الكي اعصاب خودتو نريز بهم مثبت فكر كن اگه دوست داشته باشه هيچوقت خيانت نميكنه منم يه مدت مثل تو شده بودم تا كم كم از فكرش اومدم بيرون
مگه بی عقله ک بخواد بگه اره من خیانت کردم اینقذر سیاست داره ک چی بگم منه خر بی عقلم همش 17 سال ...
نه نمیگه من نمیگم میگه ولی اگه بگی رفتی خیانت کردی بعضی هاشون رو دنده لج میافتن میگن من که خیانت نمیکنم بهم تهمت میزنه پس بزار برم خیانت کنم تا لج زنش را دربیاره بعضی ها تحمل تهمت را ندارن برای کار نکرده بخوان جواب پس بدن
نمیدونم والا تو چت هاشون دوسال پیش دیدم همسرم میگفت منو نبردی برا دو نفری بد پرسیدم گفت شوخی کردم
عزیزم اول اینکه سنت خیلی خیلی کمه و هنوز به سن قانونیت نرسیدی و درست نمیتونی خیانت رو تشخیص بدی...بنظره من حرفش شوخی نبوده...چون کسی حتی شوخیشم با داداشش نمیکنه...به عنوان مشاورگفتم💛خوشبخت باشی
صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!
بخواد خیانت کنه میکنه گیر دادنت جلوی کاری رو نمیگیره فقط باعث میشه بهت دروغ بگه و زرنگ تر بشه. به نظ ...
دو سال پیش دیدم برا داداشس نوشته بود منو برا دونفری نبردی گفتم بهش گفت شوخی کردم یه ماه قبل برا یه نفر تو اینستا نوشته بود حضوری چند اونو هم نشون دادم گفت این یه نفر الکی ادم هر جا رد بگه میگه منم همونجام بیا به دوستم میگفتم میگفت باور نمیکرد الکی پیام دادن
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم