2777
2789
عنوان

حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 46 پست
نه دستش بند نیس مثلا به گفته ی خودش میخواس بخوابه برا فوشش ناراحت نیستم میگم نکنه میخواد خیانت کنه&n ...

نترس   همیشه شما خیانت را نگاه نکن  فکرهای خوب بکن تا اعصاب خودت خراب نشه

بعد که گوشیش را جواب داد با خوبی بهش بگو دلم هزار راه رفت نگرانت شدم از خیانت حرف نزن تا خودش بیاد بگه 

💖عشقم خانواده ام💖
زیاد زنگ نزدم همون دوبار میتونست مثل ادم بیاد جوابمو بده بار هم نمیاد اونجا میدونم چون اونجا اصلا کا ...

ینی دوتا داداش باهم رودربایستی ندارن؟ جلو داداشش بازم زن میاره، 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم ک یعنی خیانت میکنه یا ن 😭😭یا من حساس شدم 

نمیدونم من نمیخوام قضاوت کنم...ولی حس شیشمم میگه بددلی...شوهرت بیچاره کاری نکرده

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

نترس   همیشه شما خیانت را نگاه نکن  فکرهای خوب بکن تا اعصاب خودت خراب نشه بعد که گوشیش را ...

مگه بی عقله ک بخواد بگه  اره من خیانت کردم اینقذر سیاست داره ک چی بگم منه خر بی عقلم همش 17 سالمه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بزارم راحت بخواد خیانت نکنه گیر ندم میتونس بیاد واتساپ جوابمو بده ن اینکه نیاد  در اخر خاموش کن ...

مرد اگه بخواد خیانت کنه یعنی ذاتش خراب باشه   خیانت میکنه و درست بشو نیست  اگه هم ما زنا خودمون را جر بدیم و دعوا بازم میکنه چون ذاتش خرابه  پس اعصاب خودت را خورد نکن

💖عشقم خانواده ام💖
ینی دوتا داداش باهم رودربایستی ندارن؟ جلو داداشش بازم زن میاره، 

نمیدونم والا تو چت هاشون دوسال پیش دیدم همسرم میگفت منو نبردی برا دو نفری بد پرسیدم گفت شوخی کردم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بزارم راحت بخواد خیانت نکنه گیر ندم میتونس بیاد واتساپ جوابمو بده ن اینکه نیاد  در اخر خاموش کن ...

بخواد خیانت کنه میکنه گیر دادنت جلوی کاری رو نمیگیره فقط باعث میشه بهت دروغ بگه و زرنگ تر بشه. به نظرم اگه حرکتی تا حالا ازش ندیدی الکی حساس نشو

ببين مردي ك بخواد خيانت كنه تو فقسم ك بندازيش ده قفلشم كني بازم يه راه پيدا ميكنه پس الكي اعصاب خودتو نريز بهم مثبت فكر كن اگه دوست داشته باشه هيچوقت خيانت نميكنه منم يه مدت مثل تو شده بودم تا كم كم از فكرش اومدم بيرون 

بخدا فقط بفهمم خیانت میکنه یعنی خیانتو میارم جلو چشاش خیانت میکتم  یعنی اینجوری کرد خیانت داره ...

وقتی گفت میخواد بخوابه حتما میخواست بخوابه

برادرشوهرت که گفتی این کاره است زن داره؟

اگه نداره  با شوهرت کلی فرق داره اخه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
مگه بی عقله ک بخواد بگه  اره من خیانت کردم اینقذر سیاست داره ک چی بگم منه خر بی عقلم همش 17 سال ...

نه  نمیگه من نمیگم میگه ولی اگه بگی رفتی خیانت کردی  بعضی هاشون رو دنده لج میافتن  میگن من که خیانت نمیکنم بهم تهمت میزنه پس بزار برم خیانت کنم  تا لج زنش را دربیاره   بعضی ها تحمل تهمت را ندارن برای کار نکرده بخوان جواب پس بدن

💖عشقم خانواده ام💖
نمیدونم والا تو چت هاشون دوسال پیش دیدم همسرم میگفت منو نبردی برا دو نفری بد پرسیدم گفت شوخی کردم

عزیزم اول اینکه سنت خیلی خیلی کمه و هنوز به سن قانونیت نرسیدی و درست نمیتونی خیانت رو تشخیص بدی...بنظره من حرفش شوخی نبوده...چون کسی حتی شوخیشم با داداشش نمیکنه...به عنوان مشاورگفتم💛خوشبخت باشی

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

بخواد خیانت کنه میکنه گیر دادنت جلوی کاری رو نمیگیره فقط باعث میشه بهت دروغ بگه و زرنگ تر بشه. به نظ ...

دو سال پیش دیدم برا داداشس نوشته بود منو برا دونفری نبردی گفتم بهش گفت شوخی کردم یه ماه قبل برا یه نفر تو اینستا نوشته بود حضوری چند اونو هم نشون دادم گفت این یه نفر الکی ادم هر جا رد بگه میگه منم همونجام بیا به دوستم میگفتم میگفت باور نمیکرد الکی پیام دادن 

ببين مردي ك بخواد خيانت كنه تو فقسم ك بندازيش ده قفلشم كني بازم يه راه پيدا ميكنه پس الكي اعصاب خودت ...

به نظرت اگه یه مرد زنشو دوست نداشته باشه خیانت میکنه حتما؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم