2777
2789
عنوان

حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 46 پست
عزیزم اول اینکه سنت خیلی خیلی کمه و هنوز به سن قانونیت نرسیدی و درست نمیتونی خیانت رو تشخیص بدی...بن ...

بخدا فقط بفهمم خیانت میکنه خیانتو میارم جلو چشاش بفهمه خیانت یعنی چی مثل خودش میکنم حتی همیشه به خودشم میگم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

من مامانم زنگ میزنه برم میام شما بگیذ میام میخونم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بی عقله ک بخواد بگه  اره من خیانت کردم اینقذر سیاست داره ک چی بگم منه خر بی عقلم همش 17 سال ...

اگر مرد کرم داسته باشه یه روزی یه جایی یه جوری خودشو خالی میکنه کسی هم کرم نداشته باشه ومتعهد باشه خودشو نگه میداره برا زن ها هم همین طور اینقدر استرس به خودت وارد نکن تو الان چه کاری دستت برمیاد آروم باش

بهش محبت کن نزار دلش ازت چرکی بشه واونم بلد نیست یادش بده سیاست زنانه بکار ببر بگو نگران شدم یا یه سوالی پیش اومد گفتم تا نخوابیدی بپرسم و...

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
ببين مردي ك بخواد خيانت كنه تو فقسم ك بندازيش ده قفلشم كني بازم يه راه پيدا ميكنه پس الكي اعصاب خودت ...

منم همین نظر را دادم   به خدا توهین نمیکنم من نمیدونم چرا بعضی زنا میخوان شوهراشون را زندانی کنن که خیانت نکنه  تازه اون طرف بدتر لج میکنه

💖عشقم خانواده ام💖
بخدا فقط بفهمم خیانت میکنه خیانتو میارم جلو چشاش بفهمه خیانت یعنی چی مثل خودش میکنم حتی همیشه به خود ...

ببین اگه زنی واسه همسرش مهم باشه که همسرش نمیره خیانت کنه اگه خیانت کرد و خیانت کردی بدون واسش مهم نیست

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

به نظرت اگه یه مرد زنشو دوست نداشته باشه خیانت میکنه حتما؟

ن عزيزم حتمي در كار نيست ولي خب دوست داشتن باعث استحكام رابطه ميشه ولي خب بعضي ادما  ذاتشون خوب نيست خيلي ها هستن زياد هم اوكي نيستن باهم ولي خب هرگز خيانت نميكنن اين بستگي به ذات و وجدان ادما داره

دو سال پیش دیدم برا داداشس نوشته بود منو برا دونفری نبردی گفتم بهش گفت شوخی کردم یه ماه قبل برا یه ن ...

پس بنظرم قضیه بو داره...برادرن دیگه...هم خون همن...حواست رو بیشترجما کن

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

بخدا فقط بفهمم خیانت میکنه خیانتو میارم جلو چشاش بفهمه خیانت یعنی چی مثل خودش میکنم حتی همیشه به خود ...

هر کسی نباید مثل خودش رفتار کرد بعضی وقتها با طرف مقابل برعکس رفتار کرد که طرف شرمنده بشه نه فقط تو خیانت تو هرکاری

💖عشقم خانواده ام💖
اگر مرد کرم داسته باشه یه روزی یه جایی یه جوری خودشو خالی میکنه کسی هم کرم نداشته باشه ومتعهد باشه خ ...

اصلا نیومد جوابمو بده پیش داداشش برداشت فوش داد

وقتی گفت میخواد بخوابه حتما میخواست بخوابه برادرشوهرت که گفتی این کاره است زن داره؟ اگه نداره &nbs ...

زن داره دوتا هم بچه داره زنشو مثل برده نگه داشته خونه خودش میره عشقو حال

عزیزم اول اینکه سنت خیلی خیلی کمه و هنوز به سن قانونیت نرسیدی و درست نمیتونی خیانت رو تشخیص بدی...بن ...

نمیدونم ولی با داداشش خیلی شوخن داداشش بگه سیاه اینم میگه سیاه

اگر مرد کرم داسته باشه یه روزی یه جایی یه جوری خودشو خالی میکنه کسی هم کرم نداشته باشه ومتعهد باشه خ ...

خیانت کنه جوابشو میبینه

دوسال عذاب کشیدم کم نبود بچم شش ماه ازم دور شد کم نبود اون همه سختی کم نبود اینم روش

دو سال پیش دیدم برا داداشس نوشته بود منو برا دونفری نبردی گفتم بهش گفت شوخی کردم یه ماه قبل برا یه ن ...

ببین مردا از این شوخی ها با هم میکنن. ولی اینو بدون با گیر دادن نمیتونی جلوی کاری رو بگیری .همیشه نا محسوس کنترل کن بدون اینکه متوجه بشه. اگه میخواست کاری کنه میدید شک کردی جوابتو میداد که شک نکنی. فکرای بد نکن