2789
عنوان

طراح لباس

131 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من رشتم طراحی لباس نیست اما هم خیاطی بلدم و هم الگو بلدم بکشم و طراحی لباس خلاقانه هم انجام میدم هم با دست هم با نرم افزار... کسی میدونه از کجا باید شروع کنم برای درآمد زایی و شروع کار؟ به پولش نیاز دارم برای تحصیلم لطفا هرکس اطلاع داره که چطور میتونم به بازار کار وارد بشم راهنمایی کنه یک دنیا ممنون میشم 🙏🏻💖

⚘ خدایا در ظهور حضرت مهدی تعجیل بفرما ⚘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با مزون ها می تونی همکاری کنی که البته مراقب باش طرحت رو به نام خودت بزنند. برای خودت سایت یا پیج هم ...

ممنونم 🙏🏻 شما میدونید برای هر طرح چقدر پول میدن؟

منم دقیقا شرایط شمارو دارم هم خیاطی بلدم هم طراحی ولی نمی دونم از کجا شروع کنم🤔راه حلی پیدا کردم تو ...

واقعا حیف ما که هنرشو داریم ولی نمیدونیم چیکار کنیم 😅😂🙏🏻

ممنونم 🙏🏻 شما میدونید برای هر طرح چقدر پول میدن؟

بسته به مزون و طرح داره. اولش نباید خیلی توقع زیادی داشته باشی تا زمانی که کارت جا بیفته. بهت پیشنهاد می کنم با یه مزون معمولی شروع کن برای داشتن رزومه. توی مزون بزرگ بری ازت فقط کار می کشن چون رزومه نداری و کار عملی نداشتی

بسته به مزون و طرح داره. اولش نباید خیلی توقع زیادی داشته باشی تا زمانی که کارت جا بیفته. بهت پیشنها ...

اوکی مرسی برای تولیدی ها هم میشه طرح زد؟

منم دقیقا شرایط شمارو دارم هم خیاطی بلدم هم طراحی ولی نمی دونم از کجا شروع کنم🤔راه حلی پیدا کردم تو ...

موسسه طراحان مد رو پیشنهاد میکنم چون تمامی دوره های مرتبط با طراحی لباس، خیاطی، طراحی کیف و کفش و طراحی پارچه رو داره پیج اینستاگرام هم دارن و کمکت میکنن وارد بازار کار بشی

اینستاگرامشون: tarahanemode@

تلفن: 02188804005 و 02166400678

سایت: https://tarahanemod-institute.ir/