2777
2789
عنوان

گوگل كروم

106 بازدید | 8 پست

امروز گوگل كروم رو باز كردم بيام اينجا همين كه باز كردم 

تو يه كادر تقريبا 7در 7 يه چيز بد اورد چند بار بازو بسته كردم اورد بازم اصلا نميدونم چي هست سايته گروه چيه 

من خودمم اصلا با اينترنت دنبال اينجور چيزا نميرم 

حالا چيكار كنم نياره؟يكي كنارم باشه چه فكر ها كه دربارم نميكنه

ميتونه مربوط به ايميل باشه؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

توروخدا اگر ميدونين بگين چيكارش كنم؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از گوگل کروم میای اینجا؟

بله

پس من چرا از گوگل میام،فرقش تو چی هست عزیزم؟

نه اون پيامي كه ميگم مربوط به سايت ني ني سايت نيست

منظورم اينه كه يه پيام تبليغ بسيار بد از گوگل كروم مياد برام چيكار كنم كه نياد

من که سردر نمیارم از تکنولوژی ولی شما ببر موبایل فروشی

ممنون الانم اومد زدم در موردش تحقيق كردم مربوط به يك سايت بود حالا بلاك كردم اون سايتو انشاءالله كه حل بشه و ديگه نياد

2790
2778
2791
2779
2792