2777
2789

سلام دوستان 

من نامزد هستم(عقد هستیم) خانوادم نمیزاره خونه نامزدم اینا بمونم حتی نصف شبم باشه میگن بیا خونه. 

نامزدم هم از یه طرف میگه خونه ها چه فرقی باهم دارند؟ چرا نمیتونی خونه ما بخوابی؟... 

حالا من چیکار کنم خودمم دلم میخواد بمونم ولی نمیشه حالا من چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید. ممنونم 🙏🙏

مگه موندن چیه .راهنمایی نمیخواد خب نمیزارن نمونین صب تا شب باهمین چن وقت دیگه عروسی کردین میرین خونتون

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرخانواده ای ی رسمی داره ولی بنظرم مادره نامزدت زنگ بزنن مامان بابات. 

مایکی ازاقوام اینجوری بود مامانش زنگ زده بودن گفتن اخه اینجوری ک صلاح نیس بمابرمیخوره نصف شب دخترتونو میکشید خونتون مگه خونه ماچشه؟ عروس گرفتیم ک روتخم چشمامون راهش ببریم ولی انگاری بد رفتارکردیم ک میترسید

دیه مامان دختره گفته بودن ن باباش حرف دارن بخاطر اینکه خدایی نکرده رابطه ای چیزی اتفاق نیوفته مارسم نداریم تو عقد حامله بشن وازین حرفا گفتن شمابزارید بمونه من خودم با پسرمون حرف میزنم ک رعایت کنن

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
هرخانواده ای ی رسمی داره ولی بنظرم مادره نامزدت زنگ بزنن مامان بابات.  مایکی ازاقوام این ...

آره درسته.... 

نامزد منم دیروز میگفت که خونه ما چشه که نمیتونی بمونی!!!