1saji7 مدیر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 عنوان عشق / نفرت | مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 165 پست آیا میشه از پس نفرت عشق به وجود بیاد؟ شما داشتین این تجربه را؟ راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡ 1399/12/17 | 01:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 یعنی اثر داره؟ برا من داشتخدا یه فرشته و سر راهم قرار دادکه داره من و عاشق میکنهیه دوره ای با حال خراب از امام حسین خواستم بهم آرامش بده و شروع کردم به چله گرفتنبعد ولش کردمکه اون اومد تو زندگیمبعدش به قولم عمل کردم و خدا رو شکر همه چی عالیه به لطف خدا و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 هرچی که صلاحه برات اتفاق میوفته از خدا اون شخص و مستقیم نخواه ازش بخواه هرچی برات خوبه اتفاق ... دوستم نمتونم بگم نخوامش بخدا میگم دوسش دارم اکی کن برام نشدم بازم راضیم ب رضات فامیلتون بود؟
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 طرف آشناس پسرخالمه😑😵 شش هفت ماهیه اینجوری شدم مامانم میخواد منو ببره روانپزشک😑 چرا روانپزشکچون فامیله بیشتر صبر کنشاید تو یه فضایی قرار گرفتی که اینجوری شدیخیلییی صبر کن و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 دوستم نمتونم بگم نخوامش بخدا میگم دوسش دارم اکی کن برام نشدم بازم راضیم ب رضات فامیلتون بود؟ همکلاسی دبستانمسال ها عاشقم بود و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 منتظر باش اون بگه اوایل نگو که قبلا عاشقش بودی. خیلی محتاط عمل کن ارع سپهر پسرداییمعیه ساله عاشقشم
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 برا من داشت خدا یه فرشته و سر راهم قرار داد که داره من و عاشق میکنه یه دوره ای با حال خراب از اما ... منم خیلی از چله گرفتن حاجت گرفتم چیزایی که باورم نمیشد ولی الان روم نمیشه از امام حسین درخواست اینجوری داشته باشم راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 طرف آشناس پسرخالمه😑😵 شش هفت ماهیه اینجوری شدم مامانم میخواد منو ببره روانپزشک😑 وااای اسی حالتو خریدارمبعضی شبا بغض میخاد خفه ام کنه منی ک یه روزی اسم سپهر میومد در میرفتم حالا جونم بهش وصلهآخ سپهر اخ چرا عاشقت شدم
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 ارع سپهر پسرداییمع یه ساله عاشقشم هرچی خیره پیش میاد و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 منم خیلی از چله گرفتن حاجت گرفتم چیزایی که باورم نمیشد ولی الان روم نمیشه از امام حسین درخواست اینجو ... ازش بخواه آرومت کنهحالا چه با حضور اون چه بدون اون و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 ازش بخواه آرومت کنه حالا چه با حضور اون چه بدون اون میگم چله ساده گرفتی زیارت عاشورا
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 اخرش چیشد عزیزم الان داره با صبر بسیار لجبازیام و تحمل میکنه و کاری میکنه عاشقش شممن خیلی یخم دلم میسوزه براش و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 میگم چله ساده گرفتی زیارت عاشورا آرهبا یه قلب مطمئن از کمک آقا امام حسین و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 وااای اسی حالتو خریدارم بعضی شبا بغض میخاد خفه ام کنه منی ک یه روزی اسم سپهر میومد در میرفتم حالا ج ... 😓 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 میگم چله ساده گرفتی زیارت عاشورا چن سالتونه؟ و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...